Haberler

Bahçeli'nin gazeteciye yönelik "İşine bak" tepkisi Babacan'ı küplere bindirdi: O sizin haddinizi aşar

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmanın bitiminde bir gazetecinin Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili yönelttiği soruya "Hadi işine bak, hadi" karşılığını verdi. Bahçeli'nin verdiği tepki sosyal medyada gündem olurken, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan Bahçeli'ye, "Sayın Bahçeli, gazeteci arkadaşlarımıza 'işine bak' demek sizin haddiniz değil, o sizin haddinizi aşar" sözleri geldi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 24 Ocak'ta gerçekleşen grup toplantısında yaptığı konuşma sonrası TBMM koridorundan geçerken, bir muhabir tarafından eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi sorulmuştu. MHP lideri, bu sözler üzerine "Hadi işine bak, hadi" ifadelerini kullandı.

BABACAN'DAN BAHÇELİ'YE TEPKİ GELDİ

Babacan Bahçeli'nin bu sözlerine karşılık, "Gazetecilerin saygınlıklarına halel getirme çabası da haddiniz değil. Onlar zaten işini yapıyor. Hem de size rağmen işini yapıyor. Siz önce kendinize ve partinizdekilere işlerini hatırlatın. Genel Başkan Yardımcısı da çıkmış, olmadık laflar ediyor. İthamlarda bulunması yetmemiş, bir de basın meslek ilkelerinden bahsediyor." dedi.

"ÖNCE BİR HUKUKU HATIRLAYIN"

"Hey yavrum hey bunlara düştü basın meslek ilkeleri" diyen Babacan, "Bizim gazeteci arkadaşlarımız basın meslek ilkelerini gayet iyi bilir siz merak etmeyin. Siz kendinizden haber verin. Önce bir hukuku hatırlayın, önce gazetecilerin mesleği nedir, onu bir öğrenin. Bu ne hoyratlıktır yahu. Kimse soru sormasın. Kimse gık diyemesin." ifadelerini kullandı.

"KİMSE BASIN EMEKÇİLERİMİZE PARMAK SALLAMAYA KALKMASIN"

Babacan sözlerinin devamında "Ülkeyi Ali kıran baş kesen ortamına çevirmeye çalışıyorlar. Son olarak söylüyorum; görevi başında, hem de çok zor şartlarda işini yapan basın emekçilerimize kimse parmak sallamaya kalkmasın. Yeter artık. Sayın Bahçeli, gazeteci arkadaşlarımıza 'işine bak' demek sizin haddiniz değil, o sizin haddinizi aşar." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Ali Babacan MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Fatih :

bu babacan ve davutoğlu birtek bana mı itici geliyor. kılıçtaroğlu nasıl bunlarla aynı masada oturuyor anlamıyorum. yarın başlarına bela olacak.

74
51
yanıtYanıtla
Haydar :

Abd'nin Kuklası Babacan'ı Türkiye siyasetinde görmek istemiyoruz..

62
61
yanıtYanıtla
Mehmet Acıöz:

sayın babacan kendinle karıştırma MHP YI MHP TC NİN MIHENK TAŞIDIR birimiz vatanı korur korur siz satarsınızzzz

10
22
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İktidar muhalefeti ABD kuklası olduğunu söylemesi yaşadığı tecrübeler ışığında varmış olduğu ve muhalefet açısından aslı astarı olmayan bir konudur. Tek gerçek ABD ile iktidar olanlar aynı şekilde giderler. Bu AKP için geçerlidir.

16
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title