Haberler

Amasya'da 3 Başkan Yardımcısından Aday Adaylığı Başvurusu

Amasya Belediyesinde mevcut 4 belediye başkan yardımcısından 3'ü görevlerinden istifa ederek AK Parti'ye belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu.

Birlikte çalıştıkları Başkan Yardımcıları Cengiz Erdem, Osman Akbaş ve İsmail Kazan'ın aday adaylıklarını sosyal medya hesabından değerlendiren Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Belediye Başkan Yardımcılarımızdan 3 arkadaşımızla birlikte diğer adaylarımızın demokratik haklarını kullandıkları ayrı bir memnuniyet duyulmasına sebep olmuştur. Bu adaylıklar şunu göstermiştir ki belediyemizce Amasyalıların yaşam kalitesini yüksek tutacak hizmetlere imza atılmıştır" dedi.

Cafer Özdemir, "Bu hizmetlerin halkımız tarafından büyük oranda memnuniyeti aday adayı olacak arkadaşlarımıza da büyük cesaret verdiği görülmüştür" açıklamasında bulundu.

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesi yapılan müracaatların AK Parti'li belediyelerin başarılı hizmetlerinden kaynaklanmakta olduğuna değinerek aday adaylarına başarılar dileyen Başkan Özdemir, "Hemşehrilerimizden bir ricam olacak. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda kırıcı, incitici ve hakarete varan yorumlardan uzak durulmasını ehemmiyetli rica ediyorum. Belediye Başkanlığı seçim kampanyasını dostluk anlayışı içinde geçirilmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cafer Özdemir Ak Parti Amasya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title