Haberler

Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir 'lüks ve batırılan belediye hikayesi'ni yakında anlatacağım

Güncelleme:

Sancaktepe'de koltuğunu yeni başkan Alper Yeğin'e kaptıran Şeyma Döğücü'nün başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi. Döğücü'nün iddiaları ispatlaması için "Hodri meydan" çağrısında bulunduğu Yeğin, "Döğücü değil önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

31 Mart seçimlerinde koltuğunu CHP'li Alper Yeğin'e kaptıran eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi. Döğücü haberlere "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" sözleriyle tepki gösterirken çağrı yaptığı Yeğin'den de yanıt gecikmedi. Yeğin, "Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağılüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ İLE İLGİLİ BOMBA JAKUZİ İDDİASI

CHP, AK Parti'nin 16 yıldır yönettiği Sancaktepe Belediyesi'ni 31 Mart yerel seçimlerde yüzde 50,59 oy ile kazandı. Eski başkan Şeyma Döğücü, görevini Alper Yeğin'e devretti. Ancak devir teslim sonrasında başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi. Çok konuşulan bu iddialar üzerine Şeyma Döğücü bir açıklama yaparak, "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir 'lüks ve batırılan belediye hikayesi'ni yakında anlatacağım

"BAŞKANLIK KATI 6 BİN METREKARE, JAKUZİ VAR"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmelerini Ruşen Çakır'ın Medyascope kanalında anlattı. Özkan, Alper Yeğen'i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi'ne gittiğini ifade ederek, "Başkanlık katı 6 bin metrekare; oda, oda, oda, dinlenme odası, dinleme odası, dinlemen odası, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak. Bu nasıl olabilir? Kamu nasıl böyle yönetilebilir? Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, çadırda iftarlık almak için insanlar varken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi yönetim. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kaybetmesi boşuna değil." sözleriyle makam odasında jakuzi iddialarını dile getirdi.

"JAKUZİ OLDUĞUNU İSPATLAMAZSAN SENDEN AŞAĞI İNSAN YOK"

Bu iddiaların üzerine Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sosyal medya hesabından açıklama yaparak 'hodri meydan' dedi. Döğücü, "Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

YEĞİN: DÖĞÜCÜ DÖNEMİNDE TADİLAT İŞLEMİ YAPILMADI AMA...

Döğücü'nün çağrı yaptığı yeni Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den de yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeğin, "Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında herhangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir 'lüks ve batırılan belediye hikayesi'ni yakında anlatacağım

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İDDİALARA YANIT VERDİ

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in "Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır" sözleriyle hedef aldığı İsmail Erdem de Twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

Erdem, "Sancaktepe Belediye binasını 2017 de yaptıran ve hizmete alan biziz. Yalan ve iftiralara alışkın zavallılar, kirlenmiş ruh halleriyle tezgah peşindeler. Başkanlık katı denilen yer, binanın çatı arası kattır. Başkanlık makamı vardır, toplantı odası (yönetim odası) var, Halkla ilişkiler odası, Misafir bekleme salonu, özel kalem odası, Başkanlık danışman birim odaları, mesciti ve 20 metre kare mutfak. Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira. Yalancının mumu ne zaman söner bunu milletimize havale ediyoruz. Kamu binaları; halkın malıdır unutulmamalıdır. Sancaktepe belediye binası da Sancaktepe halkınındır" dedi.

Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir 'lüks ve batırılan belediye hikayesi'ni yakında anlatacağım

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Şeyma Döğücü Alper Yeğin Sancaktepe Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

şaban kocaman:

Yalanınız iftiranız batsın Allah sizi bildiği gibi yapsın Senin Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu 6000 metrekare ne demek Hani jakuzinin fotoğrafını niye paylaşmadın yalancılar iftiracılar

435
205
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Satılık tutulmuşlar. Hemen harekete geçmişiniz hepiniz. Sen baştan hüküm vermişsin. Bunlar sizi kandırmasa biz geçim zorluğu çekmeyecektik.

yanıt159
yanıt174
Deniz Fırat:

6000 m2 yi görmek istersen belediyeye bekleriz. Kadın bile jakuzi olayını reddediyor. Sen nasıl bir kafa yapısındasın

yanıt133
yanıt29
Narter Nart:

Sadece belediye başkanları değil bu ülkede basit kurum amirleri bile itibarları için canla başla çalıştılar. Böylelikle mercodan aşağıya binmediler. Jakuzi de gözünüz kaldı.haberiniz yok muydu! Unutmayın. Zamanında kendi yönetici kurumuna kendisine ve eşine ait firmadan (dezenfektan) satın alanlar bile itibarları için aldılar... Yoksa başka ne olsun..Başka firmalar satmıyorlardı ki kendilerininkinden aldılar. Dezenfektanımız yok demesinler.. itibarları 9 şiddetinde sarsılırdı ki Allah korusun..

yanıt60
yanıt19
Oğuzhan Y:

şaban kocaman senin de hortumun mu kesildi.hepimiz buradayız iftira atacak adam bunu söyler mi

yanıt21
yanıt22
Tırpan:

bu chp li yeni başkan önce var diyor iddialar ortaya atıyo sonra da bu kadın başkan döneminde başkanlık katında inşaat tadilat yapılmadı diyor. Her tarafınızdan yalan akıyor be chp

310
123
yanıtYanıtla
ozkan:

Tırpan haberi nasıl okudun başkanlık katında döneminde tadilat yapılmadığı söyleyen şuan chp başkanı zaten kamuoyunu o aydınlatmış zaten yapılmadığını ama daha önce ki başkanın da jakuzi hariç lüks bir banyo yaptığını dile getirip paylaşacam diyor tırpan cahillin tam türkiye cahilidir senin kulaktan dolma söz yayıp durmayın

yanıt104
yanıt100
Gökhan Eker:

artık size inanan yüzde 37 lik bir kesim kaldı. yüzde 63 inanmıyor

yanıt77
yanıt105
GAGS:

yapaydı inşaat niye yapmamış, yapaydı da jakuziyi yıkaydı bunun burada ne işi var hımını deyip? inşaat yapmadı çünkü etliye sütlüye dokunmadan mevcuttaki jakuzisinde ayranını içti..

yanıt1
yanıt0
Babilya :

Hangi parti olursa olsun israf yapılmamalı. Emekliler kan ağlıyor.

222
19
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title