Haberler

Alparslan Türkeş'in iki çocuğu da 28. dönemde Meclis'te yer alacak

Güncelleme:

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş İYİ Parti'den, Yıldırım Tuğrul Türkeş ise AK Parti'den aday olarak girdikleri seçimde milletvekili olmayı başardı. Netleşen seçim sonuçlarıyla birlikte Türkeş'in her iki çocuğda 28. dönemde Meclis'te yer alacak.

Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için Türkiye dün sandık başındaydı. Alparslan Türkeş'in çocukları da iki ayrı partinin milletvekili aday listelerinde yer almıştı.

AYYÜCE TÜRKEŞ İYİ PARTİ'DEN, TUĞRUL TÜRKEŞ AK PARTİ'DEN ADAYDI

Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş, Adana'da İyi Parti'nin milletvekili adayı, Yıldırım Tuğrul Türkeş ise Ankara 1. Bölgede AK Parti'nin vekil adayı olarak seçime girdi.

TÜRKEŞ'İN HER İKİ ÇOCUĞU DA MECLİS'TE YER ALACAK

Ayyüce Türkeş Taş, Adana'da İYİ Parti listelerinden girdiği seçimi kazandı ve milletvekili oldu. AK Parti'den Ankara 1. Bölge ilk sıradan aday gösterilen Tuğrul Türkeş de milletvekili olmayı başardı. Bu sonuçlarla Türkeş'in her iki çocuğu da 28. dönemde Meclis'te yer alacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Yıldırım Tuğrul Türkeş Ayyüce Türkeş Taş Alparslan Türkeş Tuğrul Türkeş Milletvekili İYİ Parti AK Parti MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hayri :

siyaset kurumu bu durumlardan gelişmiyor işte hiç bir varlığı olmayan bir kişi ne sebeple vekil yapılır mhp den dışlanınca akp ye gitti habire listelerde bir beyanını gören varmı yeminden sonra kursuye 1 kere bile çıkmamış 5 yıl yatmış biri hala vekil oluyor

22
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title