Haberler

Aktif siyaseti bırakan Cem Uzan'dan dikkat çeken sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her konuda destek olunmalı

Güncelleme:

Katıldığı programda aktif siyaseti bıraktığını söyleyen Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti. Erdoğan'a destek olunması gerektiğini belirten Uzan, "Türkiye'nin önünde bir 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır. Türkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve Sayın Cumhurbaşkanı'na da her konuda destek olunması gerekir." dedi.

Fransa'da yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı ve iş insanı Cem Uzan, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Aktif siyaseti bıraktığını söyleyen Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti.

"AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM"

Uzan, "Ben şahsen kendim artık aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum." ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK OLUNMALI"

Cem Uzan, Türkiye'nin kenetlenip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermesi gerektiğini söyledi. Uzan, " Türkiye'nin önünde bir 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır. Türkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve Sayın Cumhurbaşkanı'na da her konuda destek olunması gerekir. Türkiye için destek olunması gerekir. Yeni bir anayasa için başta destek olunması gerekir. Onun haricinde de ekonomik konular olsun, başka konular olsun... Muhalefet şu olmamalı; ne olursa olsun her şeye karşıyım olmamalı. Eleştiri olabilir, aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz her konuda. Ama yapıcı eleştirilerle siyaseti yapmak gerekir." diye konuştu.

"GENÇ PARTİ DE KENDİ YOLUNA GİDECEKTİR"

Uzan, Genç Parti ile ilgili olarak ise, "Ben artık siyaset şapkasını çıkardım, bıraktım. Benim için sadece bir sade vatandaş olarak fikrimi soranlara fikrimi şey yaparım. Genç Parti de kendi yoluna gidecektir. Oradaki arkadaşlar da partiyi doğru gördükleri şekilde ayakta tutacaklardır." şeklinde konuştu.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Cem Uzan AK Parti Türkiye Sözler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Cengiz:

Hariçten gazel çalma ben sana 2500 TL ikramiye vereyim gel birde şu 11 milyon kaçakla sen yaşa

21
28
yanıtYanıtla
GARİBAN:

böyle R görülmedi demekki reis bunada bi el atmış.fazla havalanmıştı son zamanda.

36
7
yanıtYanıtla
Tunahan Altundal:

Bu adam dolandırıcılık tan aranmıyor mu daha bir sürü suçtan

26
8
yanıtYanıtla
Sesli Köşe:

Gorusunu kendine sakla,kimse merak etmiyor

13
10
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Cem bey zaten siz 2001 seçimlerinde de parti kurmanızın arkasında AKP var. Seçim kararı alan Ecevit hükümetinde yükselen değer MHP nin engellenmesi için kuruldunuz ve aynı MHP söylemleriyle oyları ikiye böldünuz. Amacınız MHP'yi baraj altı yapmaktı ve oldu sizde baraj altı kalıp görevinizi yapıp AKP'nin yolunu actiniz

16
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Sayin cem uzan bu destegi verirken aklindan gecenleri söylemekten kacinmadim mal varligin star tv geri alamazsin devletin artik

15
2
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Adam da bıktı artık baktı ki bu muhalefetle bir yere varamayacak en iyisi siyaseti bırakmak dedi, doğru da yaptı. Bir gün herkes AK PARTİ'li olacak bu gidişle, muhalefetin basiretsizliği sayesinde. Aslında iktidar muhalefete Dünya'da ki en başarısız muhalefet olması dolayısı ile madalya falan vermelidir. ;)

6
1
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Aynen gerçekten doğru memleket için 5 yıl sonra kim gelirse gelsin milli olsun yeter buna inanmaliyiz

5
1
yanıtYanıtla
uCube :

360 derece dönmek buna denir arkadaş. Seçimler olmadan önce Erdoğan gitmeli diyordun ya düzenbaz. ;))

4
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

buna 360 derece değil 180 derece dönmek denir 360 derece dönerse bulunduğu aynı yere gelir

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title