Haberler

Akşener, Kılıçdaroğlu ve eşini ağırladı! Fotoğraf bu kez mutfaktan değil salondan geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i evinde ziyaret etti. Uzun zamandır evlerinin mutfağından paylaşımlar yapan Kılıçdaroğlu çifti, bu kez Akşener ve kocası ile birlikte geçirdikleri akşamı salonda çekildikleri bir fotoğraf ile duyurdu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i evinde ziyaret etti.

EŞLERİ DE KATILDI

İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve eşi Tuncer Akşener ile görüştü. Akşener ailesinin Ankara'daki konutunda gerçekleşen ziyarette, her iki lider son gelişmeleri de değerlendirdi.

BU KEZ SALONDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Ziyarete ilişkin bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Selvi Kılıçdaroğlu, "Kıymetli Akşener ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bugün tanık olduklarımıza rağmen güzel bir geceydi. Bu ülkenin huzura, sevgiye ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Bahar geliyor." ifadelerini kullandı.

Uzun zamandır evlerinin mutfağından paylaşımlar yapan Kılıçdaroğlu çiftinin, bu kez Akşener ve kocası ile birlikte geçirdikleri akşamı salonda çekildikleri bir fotoğraf ile duyurması dikkatlerden kaçmadı.

İşte o fotoğraf:

Akşener, Kılıçdaroğlu ve eşini ağırladı! Fotoğraf bu kez mutfaktan değil salondan geldi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ercan gurbhetchi:

Kumar masası deyip neler söyleyip sonra oturup çay içmek:)))

105
1063
yanıtYanıtla
Emre1453 Ulker:

Meral Apla da ne ikiyüzlü çıktı ya. Milliyetçi hatta aşırı sağcı görünüp te bölücülerle ortak hareket edenlerin yanında nasıl durulur helal olsun

76
59
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Mithat SANCAR ile Pervin BULDAN'ı niye çağırmadınız, 7. ortağınıza ayıp olmuyor mu?

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title