Haberler

Ak Partili Başörtülü Kadın Milletvekilleri Genel Kurul'da

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti adına söz alan Mihrimah Belma Satır, "Bugün inşallah sıkıntılı bir ortamı bitiriyoruz hep birlikte."

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti adına söz alan Mihrimah Belma Satır, "Bugün inşallah sıkıntılı bir ortamı bitiriyoruz hep birlikte. Başlarını kapatan arkadaşlarımız bugün aramızdalar. Hepsine hoş geldiniz diyoruz" dedi.

Partisi adına Genel Kurul'da konuşan Mihrimah Belma Satır, "Kadınlar bugüne kadar hep teferruat durumunda kaldılar. Hep başörtüsü üzerinden, kılık kıyafetleri üzerinden gündem oluşturuldu. Bu gün daha önceden Merve Kavakçı'nın yaşadığı sorunları yaşamadık. Kadınların siyasette kalıcı olması birbirlerini desteklemekle olacaktır. Kadınların siyasette aktif olarak rol olması Türkiye'nin daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlayacaktır. Kadınların daha fazla siyasette, eğitimde, ticarette daha fazla rol alması için çalışacağıma söz veriyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mihrimah Belma Satır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title