Haberler

2. tur hızlı geçecek! AK Partili Yavuz kesin sonuçlar için saat verdi

Güncelleme:

Türkiye 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimi için 2. kez sandık başına gidecek. Seçim gecesine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz; yüzde 54-55 civarında oy beklentilerinin olduğunu belirtip "En geç saat 18.00'de kesin sonuçları almış oluruz." dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların yeterli oya ulaşamaması nedeniyle, cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu bu nedenle 28 Mayıs'ta tekrar sandıkta karşı karşıya gelecek.

"ÇIKAN SONUCU BAŞARI OLARAK GÖRÜYORUZ"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 14 Mayıs seçimi ve ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e açıklamalarda bulundu. Gürel, Ali İhsan Yavuz ile ilgili görüşmesini şu sözlerle aktardı: "Ali İhsan Yavuz'la görüşmemde ikinci turu ve seçim gecesini konuştuk. AK Parti'deki oy düşüşünü sordum, 'Tek tek irdeleyip tartışıyoruz, bu irdelemeyi 400 milletvekili çıkarsak da yapardık. Pandemi iyi silkeledi, ülkemizin çeyreği depremde yerle bir oldu ve dışarıdan algı yönetimleriyle seçime girdik. Böyle bir çerçevede çıkan bu sonucu başarı olarak görüyoruz.

"EN GEÇ SAAT 18.00'DE KESİN SONUÇLARI ALMIŞ OLURUZ"

İkinci turdaki hedefini sorduğumda, 54-55 civarında oy beklentisi olduğunu söyledi. Bu sohbeti yaptığımızda Sinan Oğan'ın kararı belli değildi. Seçim gecesini sorduğumda bilgi verdi, 'Saat 7.30, 7.50 civarında sonucu belirlediklerini' söyledi. 'Bu seçimde saat kaçta belli olur?' diye sorduğumda 'En geç saat 18.00'de kesin sonuçları almış oluruz."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ali İhsan Yavuz Seçim 2023 AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Lider Mali müşavirlik:

5 TE KAPANAN SANDIKLARDAN 6 DA NET SONUCLAR VERILIYORSA KESINLIKLE ÇALACAKLAR.

172
139
yanıtYanıtla
Tamer Arabacı:

Sandık görevi yapanlar bilir. Basit bir seçim. Oy sayım işlemi en geç yarım saat içinde biter cetvele bağlanır. Bu cetvellerde müşahitler tarafından genel merkeze gönderildiğinde 10-15 dakikada bütün sonuçlar çıkar. Sen çalacaklarını nereden uydurdun. Ha çalmaya kalkan olacak elbet. O da malum.

yanıt67
yanıt26
Hakan Arslanoglu:

29.05.1453 tarihinde İstanbul'un fethini nasip ettiren Arşın Sahibi Yüce Allah, 29.05.2023 sabahı Erdoğan' a da Ülke Liderliğini nasip ettirecek inşallah.

106
136
yanıtYanıtla
berk Vural:

Allah size akıl versin

yanıt36
yanıt18
berk Vural:

Allah akıl fikir versin size cahil geldiniz cahil gidiyorsunuz

yanıt68
yanıt44
mehmet bay:

İstanbul yönetimini Ekrem İMAMOĞLU'na nasip eden rabbim,Ülkemiz yönetiminide nasip eder inşaaalllah.

yanıt37
yanıt34
Hakan Arslanoglu:

mehmet bay: Bedava süt, ulaşım ucuzlayacak gerekirse kar etmeyiz, öğrenciler için ücretsiz olacak toplu taşımalara yüzde 400 zam yaptıran İmamoğlu mu Ülke yönetecek. mehmet bay sana da bay bay

yanıt20
yanıt18
Hakan Arslanoglu:

berk vural; Erdoğan'ın Dünya lideri olduğunu tüm Dünya gördü inandı ama Ülkemizin içindeki cahillere anlatamadık. Bu seçim Amerika ve Erdoğan seçimidir.

yanıt7
yanıt4
ihsan balcı:

Siyaset kadar berbat bir şey yok azıcık akıllı bir millet olsak partileri takım gibi tutmazsınız ne iş yapmış bana hizmet yapmış mı ekonomi nasıl ben iş bulabiliyor muyum refah yaşıyor muyum bunları sorgulamanız lazım siz yol yaptı köprü yaptı

90
39
yanıtYanıtla
rmzn00:

HİÇ SEÇİM YAPMAYALIM O ZAMAN SİZ DİREKT 55 ALDIM DEYİN... NEYİN KAFASI ULAN BU!!!!

75
44
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title