Haberler

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek, kentte yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekilleri, Şanlıurfa'nın turizm gelirlerinin arttırılması ve kültürel mirasın gün yüzüne çıkartılması için projeleri Bakan Ersoy'a sundu.

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek, kentte yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Asuman Yazmacı, beraberindeki milletvekilleri Abdulkadir Emin Önen, Hikmet Başak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Faruk Pınarbaşı ile TBMM'deki makamında Bakan Ersoy'u ziyaret etti.

Yazmacı, sosyal medyadaki paylaşımında, peygamberler şehri Şanlıurfa'nın kadim tarihiyle, köklü kültürel mirasıyla kültür ve turizm alanında daha da üst seviyelere taşınması gerektiğini vurgulayarak, "Şanlıurfamızın sosyal, kültürel ve turistik açıdan daha iyi noktalara ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'nın turizm gelirlerinin arttırılması ve kültürel mirasın gün yüzüne çıkartılması için projeleri Bakan Ersoy'a sunduklarını aktaran Yazmacı, şunları kaydetti:

"Şehrimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız, Hz. İbrahim'in Evi'nin bulunması projesi, ihtiyaç duyulan ilçelerde halk kütüphanelerinin açılması, kazı alanları ve müzelerle ilgili projelerin geliştirilmesi, vb. konularımızı Sayın Bakanımıza ilettik. Nüfusu 2,5 milyonu aşan Şanlıurfa'mıza Devlet Tiyatrosu kazandırmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Misafirperverliği için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz."

Kaynak: AA / Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Şanlıurfa AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title