Haberler

AK Parti Kayseri'de İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

KAYSERİ'de AK Parti, yerel seçimler öncesi düzenlenen törenle 12 ilçede belediye başkan adayını açıkladı.

KAYSERİ'de AK Parti, yerel seçimler öncesi düzenlenen törenle 12 ilçede belediye başkan adayını açıkladı. Törende; Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bırakılan 4 ilçe belediye başkan adayı da tanıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şükrü Karatepe, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, AK Parti Konya Milletvekili  Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, törene katılanlara teşekkür ederek, "Şehrimizde kimseyi ötekileştirmeden hepsini bağrımıza basacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim sevdamız insana. Aynı şehrin insanlarıyız. Bu birlikteliklerimiz daha da zenginleştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar 'ben' hiç demedim 'biz' dedim. Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığım açıklandıktan sonra bütün ilçelerimizi gezdim. Projelerimiz olacak dedik. Tüm ilçelerimizin isteklerini yapmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Konya Milletvekili  Ahmet Sorgun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini görevlendirdiğini kaydederek, "Biliyorum, aday adaylarımız heyecanlı. 'Şu konuşmalar bitse de açıklansa' diyorlar. Kayseri'de gönülle konuşulur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni adayları açıklamak için görevlendirdi. Seçimin vadesi ile senedin vadesi çabuk gelir. Biz siyasiler, bütün seçimleri çok önemseriz. Bu seçim ihtilafa karşı ittifakın seçimidir" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından aralarında 4 MHP'li belediye başkan adayının da bulunduğu toplam 16 ilçe adayı açıklandı.

AK Parti'nin adayları şöyle: Akkışla- Ayhan Arslan, Bünyan- Özkan Altun, Develi- Mehmet Cabbar, Felahiye- Vural Coşkun, Hacılar- Bilal Özdoğan, İncesu- Zekeriya Karayol, Kocasinan- Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi- Mustafa Palancıoğlu, Talas- Mustafa Yalçın, Tomarza-  Davut Şahin, Yahyalı- Esat Öztürk, Yeşilhisar- Halit Taşyapan.

MHP'nin adayları ise şu şekilde:  Özvatan-Halit Demir, Pınarbaşı- Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan- Bakir Ayyıldırım, Sarız- Baki Bayrak.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title