Haberler

AK Parti içinden İBB Başkanı İmamoğlu'na karşı sürpriz aday! Kulisler Murat Kurum'u konuşuyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na rakip olarak AK Parti içinden sürpriz bir isim ortaya atıldı. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un olası bir görev durumunda İBB Başkan adaylığına 'hayır' demeyeceği öne sürüldü.

2019 yerel seçimlerinde İstanbul'da CHP'ye kaybeden AK Parti'nin önümüzdeki seçimleri sıkı tutacağı konuşuluyor. Hatta AK Parti'de önümüzdeki seçimler için şimdiden adaylık için bazı isimlerin dillendirilmeye başlandığı ileri sürüldü.

KARAİSMAİLOĞLU VE KURUM'UN İSMİ İBB ADAYLIĞI İÇİN GEÇİYOR

İddialara göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayları arasında gösteriliyor. Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşündüğü konuşuluyor.

"YEREL SEÇİMLER BUGÜNDEN KONUŞULMAYA BAŞLANDI"

Gazete Duvar'ın "Duvar Arkası" bölümünde yer alan haberde, şu ifadeler kullanıldı: "İktidarın gündeminde sadece 2023'teki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri yok. Genel seçimlerden yaklaşık bir yıl sonra yapılacak yerel seçimler de bugünden konuşulmaya başlandı.

"ŞU ANDA 3 İSİM SIK DİLLENDİRİLİYOR"

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayları son günlerin kulisleri arasında öne çıkıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayları arasında gösteriliyor. Ancak sadece İstanbul değil farklı iller için de aday adayları var. Kulislerde Adalet Bakanlığı görevinden affını isteyen Abdülhamit Gül'ün de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşündüğü konuşuluyor."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Doğrucu Davud:

Murat Kurumla istanbulu alırlar, bu imamoğlu yaptığı acemice hatalar yüzünden kibri yüzünden egosu yüzünden istanbulu kaybedecek. CHP adam yetiştiremiyor. Adam gibi adamların başını hemen eziyor pasifize ediyor.

101
79
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

istanbulun parası yandaş derneklerin vakıfların değil istanbullunun parasıdır bu para yandaşlara derneklere vakıflara değil istanbula harcanacaktır bazıları artık burdan mamalanamıyor çıkan gürültü kıyamet ondan

79
54
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Şimdi nereye gidiyor? Şuraya hele icraatlerini yazsanıza :) hangi vaatlerini gerçekleştirdi yazsanıza :) o kadar vaat verdi sdece yüzde 6 sı yapılmış. o kadar borç yapıldı. artık borç alamayacak hale getirdiler. nereye gitti bu paralar?

yanıt76
yanıt38
Cenk Erdiler:

akepe bşk aday olsa İstanbul bir daha düşmez..

40
50
yanıtYanıtla
E Evgwgge:

Eğer Ekrem İmamoğlu aday olursa ekonomik kriz mıriz fark etmez tarihi fark yer bu sefer. Yeni metro yok. Yeni yol yok . Yeni sahil yok (Maltepe ve Yenikapı benzeri) heryeri su basar başkan yok. Bir kreş yapıldı 40 dene. O da 940 TL aylık

15
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title