Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan'dan Ağrı'daki sahur programına yönelik eleştirilere yanıt: Birileri bizden rahatsız oluyor

Güncelleme:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, partisinin gençlik kollarının Ağrı'da düzenlediği sahur programının eleştiri konusu olmasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. İnan, "Birileri orada bu çalışmaların yürütülmesini istemiyor. Bugün Konya'da söylüyorum ak gençlik sizi daha fazla rahatsız etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birçok partinin temsilcileri ve ilçe başkanlıkları iftar ve sahur programı düzenlemeye başladı. AK Parti Gençlik Kolları tarafından Ağrı'da düzenlenen sahur programı ise eleştirilere neden oldu.

AK PARTİ CEPHESİNDEN ELEŞTİRİLERE YANIT

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ise Ağrı'da düzenlenen iftar programı hakkındaki eleştirilere ilk kez yanıt verdi. Partisinin gençlik kollarından birilerinin rahatsız olduğunu belirten İnan, "Bugün Konya'da söylüyorum ak gençlik sizi daha fazla rahatsız etmeye devam edecek" dedi.

"BİZ BULUŞTUĞUMUZDA BİRİLERİ RAHATSIZ OLUYOR"

AK Partili İnan, Konya'daki iftar programında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Biz Iğdır'da buluştuğumuzda, biz Ağrı'da buluştuğumuzda, biz Erzurum'da buluştuğumuzda birileri rahatsız oluyor. Birileri orada bu çalışmaların yürütülmesini istemiyor. Bugün Konya'da söylüyorum ak gençlik sizi daha fazla rahatsız etmeye devam edecek.

"2023'TE SİZLERİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Bırakın sahuru, bırakın iftarı, o illere adımını daha atamayan o altılı partinin gençlik örgütleri çalışmazken AK Parti gençlik kolları çalışıyor diye kuduruyorlar, daha fazla kudurmaya devam edeceksiniz. O gün bizle beraber olan bin tane üniversiteli gencin hatırı adına, AK Parti gençlik kolları üyelerinin teveccühü ile 2023'te sizleri sandığa gömeceğiz sandığa.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

İftar programına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya'ya bağlı 31 ilçede görev yapan AK Parti gençlik kolları teşkilat başkanları ile önceki dönemlerde partinin il teşkilatında görev almış gençlik kolları başkanları katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti İftar Ağrı Haberler

500

Yorumlar (9)

oguz:

ya hu bir defada cıkın bu yanlışı arkadaşımız yapmış deyin sürekli birileri iç gücler dış güçler bahaneleriniz var

66
5
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

Tombik kendisini çok ciddiye alıyor tef çalarak sahur yapıldığını ilk defa görüyorum hani gece 12 den sonra müzik vb.etkinlikler yasaktı size gelince olmuyor değil mi.bu sahurun parası sizden çıktıysa kusura bakmayın devletten çıkıyorsa ve 1 kuruş hakkım varsa helal değildir.

34
6
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

KENDİNİZİ BU KADAR CİDDİYE ALMAYIN VALLA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİLSİNİZ. SADECE BU ŞATAFATIN PARASI DEVLETTEN Mİ ÇIKTI ONUN PEŞİNDEYİZ YOKSA İSTERSEN DANSÖZ OYNAT ÜMT ÖZDAĞ SENİ 3 DK.DA İKİYE BÖLMÜŞTÜ ORDAN BİLİYORUM SENİ.TATLI SU BALIĞI SENİ

35
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yok la rahatsiz olmuyoz, yiyin afiyet afiyet bal seker olsun catlayana kadar yiyin davul zurnali; yarasin hepinize.

26
4
yanıtYanıtla
ayh:

yaw he he

18
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

haklisin rahatsiz oluyoruz halkimiz artik sizin doymayan gözünüzden görgüsüzlügünüzden lüks satafat israf ve güc sevdanizdan maneviyattan cok maddiyata önem vermenizden islamin ret etiigi seyleri kendi fikirlerinize uyarlamanizdan ve bunlari normal mazur ve masum göstermenizden gercekten rahatsiz oluyor yeter susun artik.

18
1
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kadir İnan ancak sana Kadir İnanır..

11
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

KİM BUNLAR?

3
2
yanıtYanıtla
kumkum :

Bütün ülke sizden rahatsız daha anlayamadınız mı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title