Haberler

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Erzurum milletvekili seçilen Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir mazbatalarını aldı.

AK Parti'den Erzurum milletvekili seçilen Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir mazbatalarını aldı.

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Erzurum milletvekili seçilen Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir, mazbatalarını almak üzere Erzurum Adliyesine geldi.

Adliyenin Konferans Salonunda İl Seçim Kurulu Başkanı Emine Kahraman'ın milletvekillerine mazbatalarını takdim ettiği törende, konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, kendilerine destek veren bütün Erzurumlu vatandaşlara, parti teşkilatına ve ailesine teşekkür ettiğini söyledi.

Taşkesenlioğu, bundan sonra alacağı görevde hem ülkenin hem de Erzurum'un şahlanması için elinden gelenin fazlasını yapacağını vurgulayarak, "Türkiye yeni ve güçlü döneme girmiş oldu. Türkiye sadece kendi coğrafyası için değil, bütün mazlum ve masum coğrafyalar için güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam edecektir." ifadesini kullandı.

Milletvekili Altınok, memleketin bekası ve vatandaşların huzuru için çalışacaklarına değinerek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talibiz', Allah bizi milletimize hizmetkar kılsın. Seçimlerde oy versin, vermesin Erzurum'da yaşayan bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonra şehrimizin geleceği daha iyi olacak." dedi.

Milletvekili Aydemir, yeni sistemin ilk mazbatasını aldıklarını ve tarihi bir an yaşadıklarına işaret ederek, "Bu anı yaşatan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. 24 Haziran demokrasiyi taçlandıran zaman dilimidir. İnşallah cumhurbaşkanlığı sitemiyle ülkemiz zirvelere çıkacak. Buna katkı sunan herkese şükran borcumuz var." ifadesini kullandı.

Törene katılamayan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın mazbatasını ise vekaleten AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz aldı.

Mazbata törenine, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Zehra Taşkesenlioğlu Milletvekili Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title