Haberler

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne mesaj: Erbakan'ın yeri Cumhur İttifakı'nın yanıdır

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı canlı yayında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a ittifak mesajı gönderdi. Turan, "Cumhurbaşkanımız HÜDAPAR'ın Genel Başkanı ile görüştü, görüşmeler devam ediyor. Sorunsuz olarak bir mutabakat olacağı kanaatindeyim. Sayın Erbakan'ın da bulunacağı yer altılı masa değil, Cumhur İttifakı'dır diye düşünüyorum" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TV100'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda Hüdapar'ın katılması gündemde olan Cumhur İttifakı'nın genişlemesine ilişkin de konuşan Turan, Yeniden Refah Partisi'ne mesaj gönderdi.

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne mesaj: Erbakan'ın yeri Cumhur İttifakı'nın yanıdır

"HÜDAPAR VEYA BAŞKA PARTİLERLE YOL YÜRÜMEK İSTERİZ"

"Cumhur İttifakı genişliyor mu?" sorusuna yanıt veren Turan, 'şunları söyledi: "Biz büyüyen Türkiye'ye güçlü durmak isteyen, omuz veren kim varsa yol yürümek istiyoruz. HÜDAPAR veya başka partilerle yol yürümek isteriz. 6'lı masanın da bizim de bu konularda adım atarken 50+1 düzlemiyle bakmak durumundayız. Biz 6'lı masa gibi polemiklerin kavgaların partisi değiliz. Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Bu rüyanın altında kim varsa gelsin istiyoruz.

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne mesaj: Erbakan'ın yeri Cumhur İttifakı'nın yanıdırFatih Erbakan

"ERBAKAN'IN YERİ CUMHUR İTTİFAKI'DIR"

Sadece bir partiden bahsetmiyorum. HÜDAPAR ile iyi bir iletişim yakalandı. Cumhurbaşkanımız HÜDAPAR'ın Genel Başkanı ile görüştü, görüşmeler devam ediyor. Sorunsuz olarak bir mutabakat olacağı kanaatindeyim. Sayın Erbakan'ın da bulunacağı yer altılı masa değil, Cumhur İttifakı'dır diye düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Fatih Erbakan Bülent Turan Altılı Masa AK Parti HÜDAPAR Fatih Politika Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (17)

salih zeki kökel:

Korkunun ecele faydası yok

21
10
yanıtYanıtla
İrfan Akbayir:

işimiz olmaz miili görüş kiseye baston olmaz hele birde avrupa birlikçilerle asla beraber olmaz

18
8
yanıtYanıtla
Deniz Yurt:

Doğu Perinçek'i de alın % 0.005 :))

12
5
yanıtYanıtla
esrefpasali:

Asrin lideri, erdoganin kimseye destege ihtiyaci yok, tek basina goturur

6
8
yanıtYanıtla
Kıymet Kabay:

Hadi ordan rahmetli erbakan olsaydı size aynen bunu derdi hadi ordan 20yillik günahlarınızı temizlemeden kapıma gelmeyin derdi.

6
4
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Erbakan kesinlikle hiçbir ittifakın içinde olmayacaklarını her ne olursa olsun tek başına seçime gireceklerini beyan etmişti.sayet öyle birşey yaparsa seçmenini yolda bırakmış olur

5
5
yanıtYanıtla
Semih:

Kesinlikle Sayın Fatih ERBAKAN beyefendi, Cumhur ittifakına katılmalıdır, mesele senin benim partim meselesi değil, akıllı olun, yüce İslamın selametini düşünün, İslamı düşünen nihayete erer.

3
5
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Vatan hainlerine karşı tek şemsiye altında bulunmak her vatan evladının borcudur

5
2
yanıtYanıtla
Hüseyin Kara:

Birlik yoksa 2tura kalir gorunen belli not alin dediklerimi eski bir filozof

5
2
yanıtYanıtla
Adem Kandemir:

Herkes kendi yoluna erbakan başkan o kadar

yanıt7
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title