Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, açılımların Türkiye'nin önünü açtığını belirtti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, açılımların Türkiye'nin önünü açtığını belirtti.

Her zaman halkla iç içe olan Aydınlıoğlu, yerel seçim çalışmalarına hız verirken, seçim bölgesi olan Edremit'te mahalle mahalle, köy köy geziyor. Gezmedik kahvehane, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını açıklayan Milletvekili Ali Aydınloğlu, beraberinde Edremit AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Kadıköy Belde Belediye Başkanı Hasan Özel, AK Parti Belediye Meclis Dr. Üyesi Yücel Güner ile birlikte Mehmetalan ve Avcılar köyünü ziyaret etti.

İlçe merkezindeki mobil araçta vatandaşlarla buluşan Aydınlıoğlu, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların isteklerini dinledi partiye yeni üye kaydı yaptı. Ardından Mehmetalan ve Avcılar köyüne geçen AK Partililer, burada köy halkı bile buluştu. Aydınlıoğlu'na, köylüler, milli park sınırları yüzünden tapulu arazilerini kullanamadıklarından dert yandı. Aydınlıoğlu, Milli Parklar Genel Müdürü ile telefonla görüşerek, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için çalışma başlatılması talimatını verdi. Ankara'da konunun takipçisi olacağını ve en kısa zamanda bunun çözüme kavuşturulacağını ümit ettiğini belirten Aydınlıoğlu'na köy halkı teşekkür etti.

Sohbetinde açılımların ülkemizin önünü açtığını ifade eden Aydınlıoğlu, "Onlarca hükümetin yapamadığı açılımlarla dostluk ve barış ortamı tesis edildi. Alevi vatandaşlarımızı kucakladık. CHP Tunceli'deki olaylardan dolayı özür bile dileyemedi. Eskiden halkımız milletvekilini seçimden seçime görüyordu. Bakanlar ise başbakan gibiydi. Ama başbakanımız başta olmak üzere, bakanlarımız ve biz milletvekilleri seçildiğimiz gün itibarı ile halkın içindeyiz. 75 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz" dedi.

Köylülerin 2-B ile ilgili taleplerini de not alan Aydınlıoğlu, bu meseleyi yetkililere ileteceğini açıkladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title