Haberler

"28 Şubat Genetik Kodlarımızı Yok Etti"

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, 28 Şubat postmodern darbesinin sanıldığından daha derin ve daha yıkıcı olduğunu söyledi.

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, 28 Şubat postmodern darbesinin sanıldığından daha derin ve daha yıkıcı olduğunu söyledi.

Ünsal, "28 Şubat genetik kodlarımızı ve referanslarımızı yerle bir etti Bu süreçte parmağı olan sadece askerler değil, sivil uzantılarının da hukuk önünde hesabını vermesi lazım" dedi.

28 Şubatın ismi ne kadar şirin olsa da bu milletin inancına vurulmuş açık bir darbe girişimi olduğunu ifade Ünsal, "28 Şubatla birlikte devletin tüm kurumları siyasallaşmıştır. Aslında bu darbe siyasi olmasından öte kültürel bir darbedir. Direkt toplumun hayat alanına, inancına ve değerlerine vurulmuş bir darbedir. Gizli postmodern darbeler 12 Eylülden daha şiddetli ve yıkıcı sonuçlar doğurdu. 28 Şubat, kendi medeniyetini yeniden inşa etme etme cesaretini kendinde gören bir neslin önüne geçebilmek için tezgahlanmış, iç ve dış aktörlerce yapılmış küresel bir projedir. 28 Şubat, önceki askeri darbelerin aksine, tam anlamıyla global bir darbedir. Geldiğimiz duruma baktığımızda, Türk milletinin kültürel ve zihni

kimyasıyla oynama girişimi önemli derecede başarılı olmuştur. Bir zaman İslami kesiminin bir kısmı artık küresel sistemin çarklarının en önemli kilometre taşlarından birisi haline gelmiştir. İslami kesimin büyük bir çoğunluğunda omurga kayması yaşanmıştır. İstikametlerini

yitirdiler ve en acısı en büyük kapitalist oldular. Bu yönüyle baktığımızda

28 Şubat küresel bir başarıdır" diye konuştu.

(MŞ)

27.02.2013 14: 01: 06

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ömer Ünsal 28 Şubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title