Haberler

2014 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda

AK Parti'li Şahin: "Polisin suç ve suçluyla mücadelede sağladığı başarı, vatandaşın devlete olan güvenini daha fazla artırdı" "CHP'li Aslanoğlu: "İçişleri Bakanlığı, kendi çalışanlarına sah...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, polisin suç ve suçluyla mücadelede sağladığı başarının, vatandaşın devlete olan güvenini daha fazla artırdığını söyledi.

Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi üzerinde görüşmeler devam ediyor.

AK Parti Gümüşhane Miletvekili Feramuz Üstün, 2002 yılında ülkenin artık yönetilemez hale geldiğini, bunu toplumun her kesiminin bildiğini ifade etti.

Gezi Parkı olaylarına değinen ve muhalefetin polisin tutumuna yönelik eleştirilerine değinen Üstün, "Polisimizi, başarısından dolayı kutluyorum. Siz bu olayları masum bir olay gibi değerlendiriyorsunuz. Toplumun psikolojisi bozulmuştu. Şimdi önümüzde seçimler var. Toplum kime gerekli dersi vereceğini bilir" diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, İçişleri Bakanlığı'nın, hizmet kalitesini ön plana çıkaran çalışmalar yaptığını, suç şebekeleriyle mücadelede önemli başarılar sağladığını dile getirdi.

Gezi Parkı olaylarına değinen Aydemir, "Halkın yapacağı gösterileri belli kurallar dahilinde yapılmalı. Ama amaç eylem yapmak mı belli bir yeri işgal etmek mi? Bunun görülmesi gerekiyor" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, partisinin iktidarında, devletle halkın barıştığı dönemin yaşandığını dile getirdi.

Polis memurlarını özverili çalışmasından dolayı kutlayan Şahin, polisin özlük haklarının daha iyi hale getirileceğini umduğunu ifade etti.

Mustafa Şahin, polisin suç ve suçluyla mücadelede sağladığı başarının, vatandaşın devlete olan güvenini daha fazla artırdığını kaydetti.

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, AK Parti iktidarının 11 yıldır polis memurlarının özlük haklarını, ücretlerini düzelteceğini söylediğini ama bunu gerçekleştirmediini ifade etti.

Aslanoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın, kendi çalışanlarına sahip çıkmadığını ileri sürdü.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti ile birlikte asimilasyonlar ortadan kalktığını ifade etti. Çelebi, "Yıllarca bu ülkede OHAL vardı, iktidarımız döneminde kaldırıldı. Kürtler kendi anadillerini rahatlıkla kullanamıyorlardı, bunun önü açıldı. DGM'ler kaldırıldı. Kürtçe yayınlar yapılabiliyor artık. Üniversitelerde Kürdoloji bölümleri açıldı" dedi. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Ferit Mevlüt Aslanoğlu İçişleri Bakanlığı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title