Haberler

Isparta Polisinden Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye

Güncelleme:

Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, mavi kapaklar ve esnafın katkıları ile alınan 20 tekerlekli sandalyeyi, engelli vatandaşlara verdi.

Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince öğrencilerin topladıkları mavi kapaklar ve esnafların katkıları ile alınan 20 tekerlekli sandalyeyi, ihtiyaçlı engelli vatandaşlara verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce geçen yıl başlatılan "Mavi Hayat Projesi" kapsamında yıl içerisinde okullardaki öğrencilerden toplanan mavi kapaklar ve kentteki esnafların katkıları ile alınan 20 tekerlekli sandalye ve 30 akıllı bastonun dağıtımı için bir alışveriş merkezinde tören düzenlendi.

Vali Vahdettin Özkan, törende yaptığı konuşmada, yapılan çalışmanın toplumda dezavantajlı görünen engelli vatandaşlara karşı bir hassasiyetin oluşması açısından önemli olduğunu söyledi.

Engellilerin hayatlarının kolaylaştırılmasının ilgili kamu birimlerinin sorumluluğunda bulunduğunu dile getiren Özkan, bu kamu birimlerinden emniyet teşkilatının hukuki görevi olmamasına rağmen fedakarlık yaparak faaliyet düzenlenmesinin anlam taşıdığını kaydetti.

Nihai amacın sadece tekerlekli sandalye vermek olmadığını vurgulayan Özkan, engellilere karşı bir duyarlılığın oluşmasını istediklerini anlattı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or da engelli vatandaşların eğitim, sağlık ve sosyal hakları elde etmesinin devletin en önemli görevlerinden biri olduğunu söyledi. Polis teşkilatının sadece suçla mücadele etmediğini, sosyal sorumluluk kapsamında engelli vatandaşların da yanında olduklarını ifade eden Or, destek sağlayan Isparta halkına teşekkür etti.

-tekerlekli sandalye

Kaynak: AA / Güncel

Vahdettin Özkan Mehmet Or Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title