Haberler

Polisin elini ısırdığı iddia edilen oyuncu Feyza Civelek'e hapis cezası

Güncelleme:

Adını Feriha Koydum dizisiyle ünlenen oyuncu Feyza Civelek'in aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırdığı iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. Oyuncu, üç ayrı suçtan 6 ay 7 gün hapis cezası ile 9 bin 80 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Adını Feriha Koydum, Kavak Yelleri ve Acemi Cadı gibi başarılı yapımlarda rol alan Feyza Civelek'in 2018 yılında aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırdığı gerekçesiyle 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.

DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 22. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen 5'inci celseye tutuksuz sanık Feyza Civelek ile avukatı katılmazken, katılan İ. K.'ın avukatı hazır bulundu. Sanık avukatının mazeret dilekçesi sunduğunu kaydeden mahkeme, yargılamanın geçirdiği aşamaları göz önüne alarak dilekçenin reddine karar verdi.

Polisin elini ısırdığı iddia edilen oyuncu Feyza Civelek'e hapis cezası

6 AY HAPİS CEZASI

Önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirten katılan İ.K.'nın avukatı, "Sanığın cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. Tutuksuz sanık Feyza Civelek'i 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret', 'görevini yaptırmamak için direnme' ve 'mala zarar verme' suçlarından 6 ay 7 gün hapis cezası ile 9 bin 80 lira para cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Feyza Civelek ile polis arasında 2018 yılında saat 03.30 sıralarında Ortaköy'de alkol kontrolü için durdurulduğu esnada tartışma çıkmıştı. Kontrol sırasında polisin elini ısıran Civelek gözaltına alınmıştı. Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, polis memurlarına yumruk ve tekme atarak saldırdığı, bir polisin elini ısırdığı, hakaret ettiği ve bir polisin telefonunu elinden alarak yere atıp kırdığı iddia edilen Civelek hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (21)

vatandaş:

ünlü mü?

16
2
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

ÜNLÜ OLUNCA HEMEN DEVLETE VE KURUMLARA ZARAR VERME İSTEĞİ VE İÇ GÜDÜSÜ OLUŞUYOR.

12
1
yanıtYanıtla
Asd:

Kişiye özel hukukun anavatanı..

8
0
yanıtYanıtla
DSA:

HALKTAN BİRİ OLSAYDI ÜST SINIRDAN 10 YIL VERİRLERDİ ADAMA. AMA BASİT BİR ÜNLÜ OLUNCA BİLE HAKİMLER KÜÇÜK CEZALARLA GEÇİŞTİRİYOR.

yanıt5
yanıt0
Bod:

Ceza olarak maske yerüne ağızlıkla gezmeli.

5
0
yanıtYanıtla
Hula:

Ha uşağum sen ne ariysün burda hanü çalışeydün.

yanıt0
yanıt1
Hasan Akdemir ( Kafa Tohtoru ):

Yerli dizileri seyrettirmeyen Rabbime şükürler olsun.

5
0
yanıtYanıtla
ALİ:

ŞIMARIKLIĞIN SONU

4
0
yanıtYanıtla
cosmos:

fena ünlü yapmışlardır onu

4
0
yanıtYanıtla
Nos:

Kedi görünce de kovalıyor mu acaba.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title