Haberler

Polis Memuru Koçak Son Yolculuğuna Uğurlandı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde tabancasının ateş alması sonucu başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru 35 yaşındaki Ahmet Koçak memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde tabancasının ateş alması sonucu başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru 35 yaşındaki Ahmet Koçak memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Büro Amirliği'nde görevli polis memuru evli ve iki çocuk babası Ahmet Koçak, silahının ateş alması sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Koçak'ın cenazesi Manisa'da dün yapılan törenin ardından memleketi Sivas'ın Ulaş ilçesine getirildi. Polis memuru Koçak için öğle namazının ardından Ulaş Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Sivas Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Koçak'ın babası Selahattin Koçak, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından polis memuru Ahmet Koçak'ın cenazesi Ulaş İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

- Ulaşsivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Koçak Turgutlu Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title