Haberler

Polatlı'da Ramazan Bayramı

İlçedeki bayramlaşma, protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bayramlaşma, protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Konak Güldeste Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, emniyet, jandarma, huzurevi, hastane ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, törende yaptığı konuşmada, "Sanki kasıtlı olarak her yıl gündeme gelen İsrail'in zulmü bu senede Gazzeli, Filistinli kardeşlerimiz üzerinde devam ediyor. İnşallah Allah'ın yardımıyla bu zulüm sona erer. Dualarımız bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte" dedi.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Türk İslam coğrafyasının kan ve gözyaşı içerisinde zulüm gördüğünü dile getirerek, "Başta Gazze'de, Musul'da, Kerkük'te olmak üzere Türk İslam dünyasında kan ve gözyaşı var. Ben buradan bu mübarek günde bütün zalimleri ve katilleri lanetliyorum. ve Bayramın İslam dünyasının uyanışına vesile olmasını Cenabı Hakk'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Törene Bilgin ve Yıldızkaya'nın yanı sıra Yargıtay 9. Ceza Dairesi Başkanı Ekrem Ertuğrul, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak,  belediye meclisi üyeleri,  siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri,  muhtarlar,  oda dernek başkanları ile çok sayıda Polatlılı katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Gürsoy Osman Bilgin Polatlı Yerel Haberler

title