Haberler

Koronavirüse rağmen köpük partisi yapıp horon oynatan plaj işletmecilerine ceza kesildi

Güncelleme:

Rize'ye bağlı Çayeli ilçesinde bulunan bir plajda işletmeciler, sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayarak köpük partisi verip horon oynattı. Denetimler kapsamında durumu tespit eden Rize Pandemi Kurulu işletmecilere para cezası kesti.

Rize Pandemi Kurulu'nun aldığı tedbirler kapsamında, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı sosyal mesafe ve maske kurallarını gözardı eden işletmelere yönelik denetim ve kontroller devam ediyor. Yapılan denetimlerde, Çayeli ilçesinde bir plajda sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayarak köpük partisi verip, horon oynatıldığı tespit edildi. Bunun üzerine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararınca, sosyal mesafe ve maske kuralına uymadan ve toplum sağlığını hiçe sayarak, köpük partili aktiviteler organize edip, plaja gelen misafirlerin horon oynamasına izin verdikleri gerekçesiyle işletme sahiplerine idari para cezası uygulandı.

"RİSKİ EN AZA İNDİRMEK İÇİN BÜYÜK ÇABALAR HARCIYORUZ"

İşletmeye kesilen ceza ile ilgili açıklama yapan Rize Valisi Kemal Çeber "Kent genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve sahil kesimlerinde sosyal mesafe ve maske kullanımı konusundaki uyarılarımıza sıklıkla devam ediyoruz. Pandemi sürecinin yaşandığı şu günlerde halkımızın sağlığını korumak, bulaş riskini en aza indirmek için büyük çabalar harcıyoruz. Tüm bu çabamıza rağmen kurallara hiçe sayan işletmelere de gerekli idari para cezaları uyguluyoruz ve bundan sonra da tespit edeceğimiz ihmallere hiç müsahama göstermeden gerekli yaptırımları uygulayacağız. Çünkü biz halkımızın sağlığını önemsiyoruz" dedi.

Koronavirüse rağmen köpük partisi yapıp horon oynatan plaj işletmecilerine ceza

KÖPÜKLÜ PARTİN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA

Bahse konu olan köpüklü ve horonlu plaj partisine ait görüntülerin, işletmenin sosyal medya hesabından paylaşıldığı tespit edildi. Görüntülerde, bir araya gelen onlarca kişinin sıkılan köpük ve müzik eşliğinde eğlendiği açıkça görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çayeli Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (16)

TÜRK:

ŞOK. . ŞOK. . ŞOOOK. . KORONAYI HİÇE SAYIP 350. 000 KİŞİ AYASOFYA CAMİİNE AKIN ETTİ DİYE BİR BAŞLIK GÖRSEYDİK YA KEŞKE

13
14
yanıtYanıtla
sadece insan:

Ayasofya Camii''nin ibadete açılmış olması içimizdeki yunan tohumlarını derinden yaralamış olmalı ki hergün farklı bir gündemle acılarını haykırıp kusuyorlar nefretlerini. Ayrıca cami içinde olabildiğince mesafeye dikkat edildi, dışarda açık alanda ise yine cuma namazı vakti dikkat edildi meseafeye ancak haricinde yollarda kaldırımlarda olan insanlar dikkat etmedi, 10 BİN kişiyi bu kadar kontrol etmişlerse helal olsun diyorum, sen git 40-50 kişilik köpükcüleri kontrol et önce sonra namaz kılanı

yanıt0
yanıt2
harbi kız:

Biz Müslümanların tek duası Allah yolunda can vermektir. Namazda bu yollardan bir tanesi. . . İnşaallah bir gün hidayete erersiniz Sözde Türk. .

yanıt0
yanıt2
Çıtak kızı:

Ee o vakit ramazanda teravihleride aksatmasaydık dimi ama bu ülke genelinde bir salgın savaş lakin burda evde kalarak savasmamız lazım lütfen dine vurdurmayın herbiseyi

yanıt0
yanıt0
İSHAK YAHAY:

para cezası yeterli olmuyor sanırım. O işletmeyi 21 gün karantina altında tutup, karantinada olanların bütün ihtiyaçlarını(maddi) işletme karşılasın ki, bir daha sorumsuzluk yapmasın. işletme en az bir yıl kapatılsın

9
1
yanıtYanıtla
burak:

müslüman türk milletinin geldiği şu hale bak . yazık .

6
3
yanıtYanıtla
Ömer:

Türklerin müslüman olduğunu kim söyledi

yanıt5
yanıt1
Sindi greyfurt:

Virüs bulaştıktan sonra ceza yazsan ne olur.ko uşturmayın adamı yaaa

5
0
yanıtYanıtla
adil ol:

koronayı hiç sayalım il manidar bölgesi önemli azıtma ve kudurma partisi demek hala eksik var

1
1
yanıtYanıtla
harbi kız:

Son günlerde bu tür haberler Karadenizdek sık gelmeye başladı yani Karadeniz birşeylerin sinyalini veriyor. . . Özentidir insan ve toplum hayatını zehir eden bitiren. . Kendine gel karadeniz . . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title