Haberler

Perdenin Ardındakiler Kalbinde Birileri Var şarkı sözleri

Güncelleme:

Türkiye'nin sevilen gruplarından biri olan Perdenin Ardındakiler, yeni çıkaracakları albümden önce ilk teklisi olan Kalbinde Birileri Var şarkısını Youtube'da paylaştı. Perdenin Ardındakiler Kalbinde Birileri Var şarkı sözleri nelerdir? Perdenin Ardındakiler şarkıları neler? Perdenin Ardındakiler solisti erkek mi kız mı?

Türkiye'nin sevilen müzik tarzlarından biri olan "Alternatif" alternatif gruplarıyla her geçen gün dinleyici kitlesini artırıyor. Sözleri ve solistinin sesiyle dikkat çeken Perdenin Ardındakiler, yeni albümlerinde yer alacak şarkılarından birini paylaştı. Perdenin Ardındakiler Kalbinde Birileri Var şarkı sözleri neler?

PERDENİN ARDINDAKİLER KALBİNDE BİRİLERİ VAR ŞARKI SÖZLERİ

Beni yordun, dayanıyordum

Kalbimdeki kırıklara

Tükeniyordum, sabrediyordum

Başka dudaklara dokunmana

Zorlanıyordum, düşlüyordum seni

Beni sevmişsin gibi

Kalbinde birileri var

Olsun be geriye bi bak

Dön o akşama

Ağlarken öpüştüğümüz

Bu şehrin havası bozuk

Burnumda Kötü kokusu

Gidişlerin

Boynuna yasla beni

Geberiyordum, kayboluyordum

Eski fotoğraflarda

Arıyordum seni, bulamıyordum

Bambaşka dudaklarda

Zorlanıyordum, düşlüyordum seni

Beni sevmişsin gibi

Kalbinde birileri var

Olsun be geriye bi bak

Dön o akşama

Ağlarken öpüştüğümüz

Bu şehrin havası bozuk

Burnumda kötü kokusu

Gidişlerin

Boynuna yasla beni

Perdenin Ardındakiler Kalbinde Birileri Var şarkı sözleri

PERDENİN ARDINDAKİLER GRUBUNDA KİMLER VAR? SOLİST ERKEK Mİ KIZ MI?

Perdenin Ardındakiler iki kişilik bir gruptur ve her ikisi de erkektir. Sesiyle çok beğenilen Doruk Ereşter yani solist ve Direnç yer almaktadır.

Kalbinde Birileri Var detayları

Vocals, Lyricist : Doruk Ereşter

Producer, Music : Direnc

Mastering Engineer : Lex Barkey

Art : Ece Gauer

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

şevval:

abi solist erkekmiş dediğim ilk gün aklımda

0
0
yanıtYanıtla
jale:

bu grubu çok seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
ışıl:

mükemmel bir ses mükemmel bir müzik

0
0
yanıtYanıtla
hakan:

siz ne güzel bir ikilisiniz

0
0
yanıtYanıtla
Simay:

Sahalarda ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title