Haberler

Pepee'nin Abisi Ayas'ın Fragmanı Paylaşım Rekoru Kırdı

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi olan "RGG AYAS"ın fragmanı geçtiğimiz hafta 10 binden fazla kişi tarafından paylaşılarak rekor sayıda izlendi.

Pepee'nin yaratıcısı Düşyeri'nin, BKM Film ile birlikte 22 Kasım'da seyirciyle buluşturacağı Ayas'ın fragmanının paylaşımı sosyal medyada 5 günde 15 milyonu geçti. Özellikle "Tek tek gelin oğlum, tek tek gelin" lafının dillerde peleseng olduğu Ayas'a başta Pepee'ciler ve ünlüler olmak üzere tüm Türkiye'den yoğun destek geldi.

ÜNLÜ İSİMLER VE MEDYA DÜNYASINDAN AYAS'A TAM DESTEK!

Ayas'ın fragmanını beğenip takipçilerine paylaşan ünlü isimler arasında Ayşe Tolga, Esra Harmanda, Belçim Bilgin, Radyo Programcısı Sarı Şeker Sema, Magazin gazetecisi Seyhan Erdağ, Tiyatrocu Metin Zakoğlu, Yasemin Conka, İclal Aydın, Derya Coşkundeniz, Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, Deniz Uğur, Radyo Programcısı Füsun Alkan, BKM Mutfak ekibinden Gülhan Tekin ve Emrah Bülent Parlak, Oyuncu Barış Falay, Gazeteci Arzu Akbaş Zor, Esra Akkaya, Esra Özmen, Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, Mesut Yar, Hale Ceylan Barlas ve Özlem Savaş gibi isimler yer alıyor.

Ayas için hangi kim ne dedi?

İclal Aydın: "Süpersiniz! Ayşe Şule Bilgiç ve ekibinden Ayas geliyorrrrr..."

Belçim Bilgin: "Bim bam bom haberiniz olsun dostlar. Bizim de artık bir çizgi filmimiz var. Ayas 22 Kasım'da sinemalarda."

Yonca Cevher: "Ayas "Tek tek gelin oğlum, tek tek gelin" diyor...ahahahaha çok güldüm. Merakla bekliyorum filmi. Yolu açık olsun!"

Ayşe Tolga: "Türkiye'nin ilk uzun metrajlı çizgi filmi yapılır mı? Hem de harika yapılır! İşte Ayas!"

Bülent Emrah Parlak: "BKM ve Düşyeri ile Türkiye'de bir ilk gerçekleşiyor. İşte Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi."

Barış Falay: "Türkiye'nin ilk çizgi filmi işte..."

Esra Özmen: "Düşyeri ve BKM yine büyük bir başarıya imza atmış. Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas'ın fragmanını izledim. Harika olmuş. 22 Kasım'da biz kızımla Ayas'ı izlemeye kesin gidiyoruz. Kızımın ilk sinema deneyimi Ayas ile olacak."

Derya Coşkundeniz: "Bizim de Türk çizgi filmimiz oldu sonunda... Ayas 22 Kasımda..."

Hale Ceylan Barlas: "Ayşe Şule Bilgiç ve ekibinin hazırladığı Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas 22 Kasımda sinemalarda... Mutlaka izleyin. Çok eğlenceli görünüyor."

Esra Akkaya: "Çok güzel olmuş. Ben bu Ayas'ı şimdiden çok sevdim. Gösterimini heyecanla bekliyorum."

Arzu Akbaş Zor: "İşte ilk çizgi filmimiz de geldi. Tebrikler, başarılar..."

Esra Harmanda: "Coming Soon! Pepee'nin annesi Ayşe Şule Bilgiç Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmine imza atmış! İlkleri önemserim hele kadın eli değmişse. Ayas'a hep destek tam destek. Tebrikler ve başarılar..."

Gülhan Tekin: " Pepee'nin annesi Ayşe Şule Bilgiç'in kaleminden, Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi karşınızda. BKM Sunar..."

Füsun Alkan: " Ayşe Şule'nin ikinci oğlum dediği Ayas, 22 Kasım'da sinemalarda. Gönülden tebrikler..."

Deniz Uğur: "İşte Türkiye'mizin ilk çizgi sinema filmi..."

Özlem Savaş: "Ayşe Şule Bilgiç'i yürekten tebrik ediyorum. Kimsenin yapamadığını Düşyeri yaptı! Helal olsun!"

Burcu Çetinkaya: "Gurur duyuyorum Ayşe Şule Bilgiç seninle... İşte Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi."

Derya Coşkundeniz: "Bize Ayas'ı alkışlamak ve desteklemek düşer. İmza: Pepee'ye çok şey borçlu bir anne."

Yasemin Conka: "Ayşe Şule ve ekibi... Yolunuz açık olsun. Ayas şahane görünüyor..."

Seyhan Erdağ: Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Pepee'nin annesinden geliyor... Ayasss... 22 Kasım'da..."

Sarı Şeker Sema: "Ayas'ı merakla beklemekteyiz. İlk Türk çizgi filmimiz 22 Kasım'da sinemalarda..."

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ayşe Şule Bilgiç Esra Harmanda Ayşe Tolga Türkiye Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title