Haberler

Pendik'te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği

Güncelleme:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile aralarında hakim, başsavcı vekilleri ve savcıların da bulunduğu Anadolu Adliyesi Futbol Takımı dostluk maçı yaptı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile aralarında hakim, başsavcı vekilleri ve savcıların da bulunduğu Anadolu Adliyesi Futbol Takımı dostluk maçı yaptı.

Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nın sahasında oynanan maçı eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar yönetti.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Anadolu Adliyesi Başsavcı Vekili Başak Eryılmaz'ın da bir süre yer aldığı maç, 4-4 berabere bitti.

Pendik Kaymakamı Hülya Kaya, organizasyonda yaptığı konuşmada, "Bizim bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Yani herkes her şeyi her şekilde yapamayabilir. Ama bunu sağlayacak imkanı verdiğimizde bu kıymetli kardeşlerimizin hayatını bizim gibi zenginleştirebildiklerini hatta bizden daha öteye gittiklerini görüyoruz" dedi.

Maçtan önce konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise şunları kaydetti:

"Başsavcılığımızla farkındalık oluşturmak istedik. Ampute takımız ile başsavcılarımız karşılıklı maç yapacak. Biz belediye olarak 12 ay engellilerimizle beraber her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Hem Ampute hem de tekerlekli engelli basketbol takımımızın olması, engelli yaşam merkezimiz, onlarla her zaman hemhal olmayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Onlar içimizden birileri. Kesinlikle biz onları ayrı düşünmüyoruz. Faaliyetlerimizde onlarla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu sahamız da sadece ampute takımımıza tahsis edilmiş saha. Onların yaşam şartlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.".

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar da, "Çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Pendik Belediyesi'nin Ampute takımı olduğunu ve bunun milli maçlarda, süper ligde oynadığını belediye başkanımız anlattı. Gurur duydum böyle bir bölgede görev yapmaktan." ifadelerini kullandı.

Günün anısına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'a plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Engelliler Günü Aralık Pendik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title