Haberler

Pencere camında 'Evimiz mezardan daha güzel' yazısı

Güncelleme:

MUĞLA'da yaşayan Ali Haydar Arslan (59), koronavirüs salgınına karşı 'evde kal' çağrılarına dikkat çekmek için kağıda 'Evimiz mezardan daha güzel' yazarak, pencere camına yapıştırdı.

MUĞLA'da yaşayan Ali Haydar Arslan (59), koronavirüs salgınına karşı 'evde kal' çağrılarına dikkat çekmek için kağıda 'Evimiz mezardan daha güzel' yazarak, pencere camına yapıştırdı.

Merkez ilçe Menteşe'ye bağlı Müştakbey Mahallesi'nde oturan Ali Haydar Arslan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan 'evde kal' çağrılarına dikkat çekmek istedi. 3 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede yaşayan Arslan, kağıda 'Evimiz mezardan daha güzel' yazıp, pencere camına yapıştırdı. Evli ve 5 çocuk babası Ali Haydar Arslan, "Yaşamayı seviyoruz. Şu anda başımızda bir musibet var. Bundan bir an önce kurtulmak için yetkililerin söylediği gibi evimizde kalmalıyız. Koronavirüs salgınını tüm dünya yaşıyor. Herkesin talimatlara uyması durumunda virüsten kurtulacağımıza inanıyorum. Herkes vakti, saati geldiği zaman mutlaka mezara gidecek. Emirlere uymayıp, dışarı çıkıp, virüsü kaparsak bu bir intihardır. Yazıyı görenler teşekkür ediyor" diye konuştu.Müştakbey Mahallesi'nin muhtarı Mehmet Öz ise "Duyarlı insanlarımız çok fazla. Bir arada olan kişileri gördüğüm zaman ise yanlarına giderek uyarıyorum. Ali beyin evinin camına yapıştırdığı yazı çok hoşuma gitti. Kendisini ziyaret ederek tebrik ettim" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haydar Arslan Koronavirüs Menteşe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title