Haberler

Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldi

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Kavak Yelleri dizisindeki Aslı karakteriyle gönüllerde taht kuran Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldi.

Güzel oyuncu Pelin Karahan, geçirdiği estetik operasyonları sonucu ve yeni imajıyla takipçileri tarafından tanınmakta zorlandı.

"35 YAŞ MUTLULUĞU"

Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak 35. yaşını kutlayan Pelin Karahan, bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ise tanınmakta zorlandı. İmajını değiştirerek ve geçirdiği estetik operasyonları sonrası bambaşka biri olan Karahan paylaştığı fotoğrafa, "35 yaş mutluluğu" ifadelerini kullandı. Karahan'ın fotoğrafına bir takipçisi, "Pelin Hanım tanımakta zorlandım sizi ama fena olmamış yeni imajınız" ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldiPelin Karahan'ın yeni imajı

PELİN KARAHAN KİMDİR?

16 Ekim 1984 yılında Ankara'da doğdu.Gerçek adı Vildan Pelin Karahan'dır. Küçüklüğünde İzmir'in bir ilçesinde kısa süre kaldıktan sonra tekrar Ankara'ya döndü. İlk okulu Ankara Arı Koleji'nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve İzmir'de Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Ankara Polis Koleji'ni bıraktıktan sonra eğitimine tekrar devam eden Pelin Karahan Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nden başarıyla mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliğinden mezun oldu.

Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldi

Güzel oyuncu, okul yıllarında birçok faaliyete katılım gösterdi. Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul'a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans'a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Bu reklamların devamı da geldi. Coca Cola Light , Yedigün, Kit Kat Son olarak karşımıza Komili Şampuan Reklamı ile çıktı.

Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldiPelin Karahan'ın yeni imajı

Pelin Karahan yeni imajıyla tanınmaz hale geldi

Başından bugüne kadar oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile oldu. Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti. 23 Ekim 2011 tarihinde bir süredir aşk yaşadığı Erdinç Bekiroğlu ile Barcelona'da gizlice evlendi 2013 senesinde boşandı. İkinci evliliği Bedri Güntay ile oldu. Bu evlilikten Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Karahan Kavak Yelleri Ankara Haberler

500

Yorumlar (27)

ADA:

insanlar neden çirkinleşmek için bu kadar para harcıyorlar anlamıyorum

24
2
yanıtYanıtla
Ogretmen:

Neye benzemis yüzündeki çocuksu masum ifade gitmis

16
3
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Güzellik gelip geçici bir saltanattır. (Viktor Hugo)

18
1
yanıtYanıtla
MSDS:

Hacım sen bu işi biliyorsun. . ))

yanıt0
yanıt0
emine:

daha yaşlı olmuş. . .

18
0
yanıtYanıtla
Nil:

Ya o bebeksi yüzün gitmiş cok kadinsi olmuşsun bence eskiye dön cnm

11
2
yanıtYanıtla
thisistrue:

özlem yıldız a benzemiş, evet. . ne estetiği yaptırmış ki hiç gerek yoktu. .

8
1
yanıtYanıtla
onur:

ne yapsa yakışır gözleri yeter

6
1
yanıtYanıtla
berbat:

berbat olmuşun

5
2
yanıtYanıtla
Esra gul:

Pelinim neden böyle bi değişime gerek duydun estetik kervanına girmeseydin doğal halin cokkk cokkk güzeldi

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title