Haberler

Peker Açıkalın: Karımı Gördünüz Mü'de Küfür Kullanmadık

Güncelleme:

6 nisan'da vizyona girecek olan aksiyon, komedi ''Karımı Gördünüz mü?'' sinema filmin baş oyuncusu Peker Açıkalın,12 yıldır tv çekimlerine ara verdiğini belirterek 'Filmde küfür kullanmadık.,belden aşağı vurmadık.Bu filmi çekmemizin nedeni, morali bozuk olan Türk toplumunun yüzünde biraz tebessüm yaratmaktı''dedi.

Gazeteci Tahir Yaman'a, 1987 yılında başladiği tv ve sinem hayatında tiyatro kökenli olduğu için 2007 yılına kadar 25 sinema filminde oynadığını,Türk televizyonlarında reyting yapmış olan Kim Bunlar,Çiçek Taksi,Cümbüş Sokak,Ekmek Teknesi,Avrupa Yakası ve Yahşi Cazibe'de oynadığını'' söyledi.

Son yıllarda kendisini Ahmet Kural ve Murat Şeker'in Çakallarla Dans,Ata Demirel ile Şahan Gökbakar'ın güldürdüğünü anlatan sanatçı şunları söyledi:

''Karımı Gördünüz mü? filmini Hamit Aras'ın yapımcılığında Manavgat'ta Bosfor Otel'de Ali Özdemir'in sponsorluğunda 2 ayda 150 kişilik kadro ile çektik.Belden aşağı vurmadık,küfür kullanmadık..Filmizin 2.nci bölümü de en kısa zamanda çekilecek,senaryo çalışmaları başladı.''

Kaynak: Bültenler / Magazin

Peker Açıkalın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title