Haberler

Pazartesi Gününün Reyting Şampiyonu Çukur Dizisi Oldu

Güncelleme:

Dün akşam ekrana gelen Çukur, Söz ve Yasak Elma dizisinin reyting sıralamasında şampiyonluğu Çukur dizisi göğüsledi. Çukur'u ise Söz dizisi takip etti.

17 Eylül reyting sıralaması belli oldu. Pazartesi günü ekrana gelen Söz, Çukur ve Yasak Elma dizilerinin arasında en çok izlenen dizi Çukur oldu.

ÇUKUR BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI

AB puan türünde 25.98 share alan Çukur birinci, 17.8 share alan Söz ikinci, 16.71 share alan Çukur'un özet bölümü üçüncü, 12.03 share alan Yasak Elma beşinci oldu. ABC puan türünde 26.82 share alan Çukur birinci sırada, 18.25 share alan Çukur özet ikinci sırada, 16.3 share alan Söz üçüncü sırada, 11.58 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı.

Pazartesi Gününün Reyting Şampiyonu Çukur Dizisi Oldu

İşte 17 Eylül reyting sonuçları...

TOTAL

Pazartesi Gününün Reyting Şampiyonu Çukur Dizisi Oldu

AB

Pazartesi Gününün Reyting Şampiyonu Çukur Dizisi Oldu

ABC

Pazartesi Gününün Reyting Şampiyonu Çukur Dizisi Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

hayatta izlemem:

bunu izleyenlerin ta aklına ben var yaaa. ancak türkiyede zaten bu tür bir dizi izlenir . hatta bi de rekor kırmış. bu kadar sahte samimiyetsiz oyunculuk bu kadar soıradan bir senaryo olamaz yeminle. en kötü yabancı film dizileri bunlara beş ceker

5
16
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Arkadaşlar iş yerinde bu çukur un müptelası olmuş ekrana kilitlenir şekilde izliyorlar dolayısıyla molalarda ekrana falan bakıyoruz dedimki bu kadar konuşulan bu diziye bide biz bakalım, sahnenin birinde karşılıklı en az 30 ar adam birbirlerine ateş ediyor etrafında bir sürü lüks arabalarıyla değil ölen yaralanan bile yok arabalara da mermi isabet etmiyor öyle mübarekler:)) daha sonra arkadaşlarımın sadece vücut yaşının büyüyüp beyin yaşının neden 15 de kaldığını çözmüş oldum,tam ergen samuraylara göre dizi çünkü:)))

8
8
yanıtYanıtla
okur:

şiddete devam izleyin izlettirin çocuklarınıza bunları örnek alan bir velet ileride Sizi de bir köşede bir çukura gömer elbet yükseltin reyting alkış minik beyinler !

9
6
yanıtYanıtla
çukur sevdalısı:

diziyi izlemeden standart bir mafya dizisi gibi değerlendirilip baya bir yorum yapılmış. ama izleyenler bu dizideki aile eş dost ve birlik kavramlarının iyi işlendiğini ve vur kır parçala değilde dizinin dram olduğunu görürler. zaten insanlar bunu seviyo, kendilerinden bir parça buluyo. rating sebebi budur

10
3
yanıtYanıtla
cukur:

sonuna kadar haketti

9
3
yanıtYanıtla
40AYAK:

balonu çabucak söner boşuna çektiler 2. sezonu

6
5
yanıtYanıtla
OZY:

ÇUKURDAYIZ

5
5
yanıtYanıtla
hakkari dağ komando uzman çavuş:

çukur du eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dı kurtlar vadisiydi şuydu buydu bütün dizilerde mafyaya suça özendiriyolar bunlar algı operasyonu böyle mafya dizileri yapanlar kime hizmet ediyo anlayın artık birileri bu yönetmenlere yapımcılara senaristlere çok para veriyo ki böyle mafya dizileri yapın diyo demekki ondan sonra gençler bunlara özeniyo sokaklarda suç işliyolar terör estiriyolar anlayın artık birileri düğmeye basmış

6
2
yanıtYanıtla
KOÇOVALI:

ÇUKUR EVİMİZ İDRİS BABAMIZ. .

4
4
yanıtYanıtla
sıradan...:

Yahu kardeşim zorlamı izletiyorlar? hadi diziyi eleştirdin izleyenleri hangi hakla aşağıya biliyorsunuz? Tabi siz elit kesimsiniz la casa de papel izlersiniz türk dizileri eğitici değil yabancı diziler çok eğitici adamlar banka soydu dizede geçen sene türkiyede turuncu tulumla maskeden başka birşey konuşulmadı. Kendini geliştirmek isteyen dizi film vs ile değil kitap, ansiklopedi falanda okuyabilir.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title