Haberler

Patronunu Bıçaklayıp Öldürdü

ANTALYA'da bir kafede çalışan Veysel Ecemoğlu, tartıştığı için kendisini uyaran patronu 34 yaşındaki Mevlüt Yılmaz'ı 5 bıçak darbesiyle öldürdü.

ANTALYA'da bir kafede çalışan Veysel Ecemoğlu, tartıştığı için kendisini uyaran patronu 34 yaşındaki Mevlüt Yılmaz'ı 5 bıçak darbesiyle öldürdü. Eşinin ölüm haberini alıp gelen Cennet Yılmaz, "Aşkım neredesin, ömründen ömür gitti" diyerek gözyaşı döktü.

Olay, saat 10.30 sıralarında Kızılsaray Mahallesi, Hasan Subaşı Caddesi'nde bulunan Botanic Cafe'de meydana geldi. İşyerindeki iki personelin tartıştığını gören Mevlüt Yılmaz, yaklaşık iki hafta önce işe aldığı Veysel Ecemoğlu'nu tartışmaması için uyardı.

Patronunun kendisini uyarmasına sinirlenen Ecemoğlu, ardından mutfağa gitti. Patronuyla burada da tartışmayı sürdüren Veysel Ecemoğlu, mutfaktan aldığı bıçakla Mevlüt Yılmaz'ı, boynu ve sırtı olmak üzere 5 yerinden bıçakladı. İşyerinin camlarını da kıran Veysel Ecemoğlu kaçarken, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Mevlüt Yılmaz, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Eşinin ölüm haberini alıp olay yerine gelen iki çocuk annesi Cennet Yılmaz, sinir krizi geçirdi. Yılmaz, "Aşkım neredesin? Ömrümden ömür gitti" diye gözyaşı döktü.

Olayın şokunu atlatamayan iş yeri çalışanı Ziman Baskil, babası tarafından sakinleştirildi. Yılmaz'ın cesedi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Yılmaz Antalya Subaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title