Haberler

Parti sonrası objektiflere yakalanan Aleyna Tilki yırtık çoraplarıyla şaşırttı

Güncelleme:

Katıldığı parti sonrası çıkışta objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, giyim tarzıyla dikkat çekti. Tilki'nin yırtık çorabı ise herkesi şaşırttı.

Yaptığı her hareket ve paylaşımlarından sonra gündem olmayı başaran genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gece Asmalımescit'te düzenlenen bir deodorant markasının partisine katılan isimler arasındaydı.

YIRTIK ÇORAPLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Parti bittikten sonra mekan çıkışı görüntülenen Tilki, giyim tarzıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Partiden güneş gözlüğü ile çıkan Tilki ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı. O sırada genç şarkıcının yırtılmış çorapları göze çarptı.

Parti sonrası objektiflere yakalanan Aleyna Tilki yırtık çoraplarıyla şaşırttı

SEVGİLİ SORUSU SİNİRLENDİRDİ

Son günlerde özel hayatıyla da çok konuşulan Aleyna Tilki, aşk sorusuna sinirlendi. Habertürk'ün haberine göre, davete yakın arkadaşı ressam Haluk Akakçe ile gelen Tilki, gazetecilerin, "Sevgiliniz Kadir Bey size eşlik edecek mi?" sorusuna "Şu an anlaştığım yapım şirketinin heyecanını yaşıyorum. Bunu sormak çok hoş olmadı, çok önemli bir anlaşma yaptık. Çok heyecanlıyım" cevabını verdi.

Parti sonrası objektiflere yakalanan Aleyna Tilki yırtık çoraplarıyla şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asmalımescit Aleyna Tilki Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

Adamın Biri:

Çorap yırtılır değiştirilir önemli olan ar damarının yırtılmaması. Allah ar damarı yırtılanları ıslah etsin. . Bu kadının gençlere ya da topluma vereceği ne var ki haber yapıyorsunuz????

179
3
yanıtYanıtla
Helal olsun:

Yorumun çok güzel kardeş helal

yanıt38
yanıt3
46:

Senin gibi lere haber veriyiyo ya o yetiyo

yanıt1
yanıt0
Gemlik:

Lütfen bu kızı vatandaşlıktan çıkarın.

102
5
yanıtYanıtla
olay:

gereğinden fazla kolay para kazandığı için şımarıklık yapıyor. sebebide malesef bizim toplum.

68
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

hak edilenden fazla deger vermek her iki taraf içinde cok tehlikelidir

50
1
yanıtYanıtla
müslüman müteahhit:

senin saçının bir teline kurban olurum, güzellik seni, rabbım özenerek yaratmış seni, maaşallah sanatında güzel, sesinde özel, kendinde çok çekicisin

1
23
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

NASIL BİR YOKLUK İÇİNDESİN LAN MÜTEAHHİT. . . .

yanıt17
yanıt0
Celil:

Allahın çirkini ! kafayı iyi kullanıyor.

21
1
yanıtYanıtla
RİZELİ:

allah c. c adını bu şekilde çirkefli konularda yer almasını konuşmasını bile yapmayınız. . .

yanıt4
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title