Haberler

Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2017 Yılına Damga Vurdu

Güncelleme:

Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmaları ile 2017 yılına damga vurdu.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Yapılan yeşil alan çalışmalarında çocukları da unutmayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kullanımda olan fakat yüzeyinde kauçuk bulunmayan 6 çocuk alanına da kauçuk kaplama yaptı. Ekipler, 2017 yılında 15 yeni çocuk alanını çocuklar için hizmete açtı.

SPOR PARKI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır" sözünü benimseyen Odunpazarı Belediyesi, özellikle gençlerin ve çocukların spor yapabilmesi için Yenikent Mahallesi Kartopu Caddesi üzerine spor parkı yaptı. Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu'nun adının yaşatıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı 12 bin m² alana sahip. Şehit J. Asb. Üçvş. Turgay Topsakaloğlu Spor Parkında; Mini golf alanı, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bacatopu alanı, geleneksel çocuk oyunları, fitness aletleri, interaktif parkur, tırmanma alanı, satranç alanı ve yürüyüş yolları bulunuyor.

ÖĞRETMENLERE HEDİYE

Odunpazarı Belediyesi'nin 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren' öğretmenlere "24 Kasım Öğretmenler Günü" hediyesi 'Öğretmenler Parkı' oldu. Yenikent Mahallesi Sinan Alaağaç Caddesi'nde 9 bin 825m2 alana sahip Öğretmenler Parkı'nda ıslah çalışması gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi, parkı yeni bir görünüme kavuşturdu. Çocuk oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, fitness alanı, amfi alanı, serbest kürsü, satranç masaları, oturma birimleri, yürüyüş yolları ve kamelyalar yapılan Öğretmenler Parkı'nda Odunpazarı Belediyesi geleneği haline gelen Açkıhava Kütüphanesi de bulunuyor. Alan içerisine ayrıca ekipler tarafından kum havuzu yapıldı. Öğretmenler Parkı'nda seramik ve cam sanatçısı Ekrem Özen tarafından tasarlanan seramik ve cam objelerden oluşan süs havuzunun yanı sıra Öğretmenler Gününe ithafen özel olarak tasarlanmış bir de heykel yer alıyor.

İlçe merkezi sınırları içinde bulunan 5 kırsal mahallede çalışma yapan ekipler, hedeflerinin Odunpazarı bölgesinde kırsal ve merkezde sorunlu ve bakımsız hiçbir park bırakmamak olduğunu ve çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

CAFER SAYILIR PARKI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Başkan Kurt'un makamına oturan Beyzanur Kunt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü arayarak Türkmentokat Mahallesi'ne park yapılması talimatı vermişti. Başkan Kunt'un talimatını yerine getiren Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Türkmentokat Mahallesi'ne 2 bin 110 m2'lik bir park yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 4'üncü dönem Eskişehir Milletvekili olan aynı zamanda da Tükrmentokat Mahallesi doğumlu Cafer Sayılır'ın adının verildiği parkta 135 m2 çocuk oyun alanı, 90 m2 fitness alanı ve 1400 m2 de yeşil alan bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Yenikent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title