Haberler

    Paris Koşar Adım Şampiyonluğa: 1-0

    Güncelleme:

    Paris yoluna dolu dizgin devam ederken, Lorient maçında aldığı galibiyet ile namağlup serisini de evinden uzakta oynadığı maçlar için 7'ye çıkardı.

    Paris yoluna dolu dizgin devam ederken, Lorient deplasmanında aldığı galibiyet ile namağlup serisini de evinden uzakta oynadığı maçlar için 7'ye çıkardı.

    Ibrahimovic'in boş geçtiği maçı Paris ekibi çok sayıda sakat oyuncusu bulunan Lorient'i tek golle geçti.Maçtan önemli dakikalar:

    7. dakikada, Vincent Aboubakar (Lorient) altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıktı.

    23. dakikada, Paris St Germain gole çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Blaise Matuidi tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

    41. dakikada, ceza sahasına Ibrahimovic'in indirdiği top karambolde Motta'nın önüne düşüyor. Thiago Motta Paris St Germain takımını öne geçiren golü attı. 1-0

    İlk yarı konuk ekip Paris'in 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanıyor.

    51. dakikada, Jeremie Aliadiere ceza sahası sol iç çaprazında çektiği şut kaleyi bulmadı.

    76. dakikada, Lorient gole yaklaştı! Ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile Yann Jouffre golü yapamadı.

    84. dakikada, ev sahibi ekibin en etkili oyuncusu Vincent Aboubakar ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıktı.

    Maç Paris Saint-Germain'in tek golüyle 1-0 sona erdi.

    Bu sonuçla birlikte konuk PSG 73 puan ile zirvede yerini korudu. Lorient 12. sıradaki yerini 36 puanla maç fazlasıyla sürdürdü.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Vincent Aboubakar Thiago Motta Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title