Haberler

22 yaşındaki Kylie Jenner, en çok para ödenen ünlü listesinde ilk sıraya yerleşti

Güncelleme:

Forbes dergisi, dünyanın en genç milyarderi unvanını geçtiğimiz haftalarda kaybeden 22 yaşındaki Kylie Jenner, tarafından başka bir listeye yerleştirdi. Jenner, derginin geleneksel olarak düzenlediği "en çok para ödenen ünlü listesinde" zirveye yerleşti.

RONALDO VE MESSİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

22 yaşındaki Jenner, Forbes dergisinin geleneksel en çok para ödenen ünlü listesinde ilk sıraya yerleşti. Kendi kurduğu bir kozmetik şirketinin sahibi olan Kylie Jenner, sıralamada eniştesi Kanye West'in yanı sıra Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi gibi isimleri de geride bıraktı.

590 MİLYON DOLAR HARCAMA YAPTI

Forbes dergisi Kylie Jenner'ın geçen yıl 590 milyon dolar harcama yaptığını da yazdı.

KENDİ ÇABASIYLA SERVET YAPAN EN GENÇ MİLYARDER

Kylie Jenner, bu yıl ve geçen yıl Forbes dergisinin kendi çabasıyla servet yapan en genç milyarder unvanını kazınmıştı. Fakat daha sonra gelirleriyle ilgili belgelerde tahrifat yaptığı ortaya çıkınca bu unvanı elinden alınmıştı.

TV ŞOVUYLA ÜNLENDİ

Kylie Jenner, koronavirüs pandemisi sırasında satın aldığı milyon dolarlık lüks malikane ile de konuşulmuştu. Kylie Jenner, ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı TV şovuyla ünlendi. Bu süreçte kendi adını taşıyan bir kozmetik şirketi de kurdu.

Annesi Kris Jenner'ın desteğiyle de dünyanın 30 yaş altı en çok kazanan ünlüleri arasına girdi. Travis Scott ile birlikte olan Jenner, Stormi adında bir kız çocuk annesi.

HAPİSLE YARGILANMASI GÜNDEMDE

Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın dünyanın en genç milyarderi unvanını 23 yaşındaki Alexandra Andresen'e kaptıran Kylie Jenner'ın hapis istemiyle yargılanması gündeme geldi. Annesi Kris Jenner ile yönettiği markasının vergi beyanlarıyla oynadığı iddia edilen Kylie'nin başının dertte olduğu ortaya çıktı. Mali müşavirler, Jenner'ın vergi sahteciliğinden hapis cezası ile yargılanabileceğini öne sürdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Roger Federer Kylie Jenner Kanye West Forbes Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (12)

Hen:

Etrafta damızlık inek gibi gezerse böyle olur.

4
1
yanıtYanıtla
ÜF BE:

NE KARISIN BEE

1
2
yanıtYanıtla
vay vay:

Ekonomi bakanı olsa yeridir.

2
0
yanıtYanıtla
tankut:

Param olsaydıda bende ödeseydim

1
1
yanıtYanıtla
Sen:

Gerçek Tankut değilsin

yanıt0
yanıt0
uçuş zamanı:

Hızlı normalleşme devam ediyor. :))

1
0
yanıtYanıtla
Drok:

Etine butuna dolgun, Ortadoğuda daha çok rağbet görür.

1
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

kıskanmayalım . mal önun mülk onun ama bu kıskananlar yüzde birmilyon kadınlardır

1
0
yanıtYanıtla
Etrok:

Çok doğurgan birine benziyor, on tane yapabilir, soyundan gelen bir durum.

0
0
yanıtYanıtla
Çapkın kız Aslı:

HASTAYIM BU KARDASHİAN KARDEŞLERE. HAYATI DOLU DOLU YAŞIYORLAR. SAHİP OLDUKLARI GÜZELLİKLERİ GÖSTERMEKTEN ÇEKİNİYORLAR ARAP KOCALARINA İNAT.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title