Haberler

Pantene ile Romantik Dalgalar

Bergüzar Korel yılbaşına özel "Pantene ile Romantik Dalgalar" konsepti için objektif karşısına geçti.

Bakımlı ve sağlıklı saçlarıyla dikkat çeken Pantene'in marka yüzü Bergüzar Korel, yılbaşı gecesine özel "Pantene ile Romantik Dalgalar" konsepti için objektif karşısına geçti. 60'lar döneminin saç tarzını yansıtan ve oldukça keyifli geçen çekimlerde Bergüzar Korel'in saçlarına Pantene Pro-V Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi ürünleriyle adım adım ışıltı katıldı ve romantik dalgalar yaratılarak doğal bir görünüm oluşturuldu.

Styling'in Mert Aslan'a, makyajın Çiğdem Yartaşı'ya ait olduğu yılbaşın özel "Pantene ile Romantik Dalgalar" çekiminde Bergüzar Korel'in saçları ünlü saç tasarımcısı İbrahim Zengin tarafından şekillendirilirken, fotoğraf çekimleri ise Tamer Yılmaz'ın stüdyosunda gerçekleşti. Göz kamaştıran ışıltılı saçları ve tütü elbisesi ile eğlenceli pozlar veren Bergüzar Korel'in sıcak gülümsemesi de fotoğraflara renk kattı.

Ünlü saç tasarımcısı İbrahim Zengin, romantik dalgalar konsepti için "Bergüzar Korel ile bu çalışmamızda 60'lar döneminin dokunuşlarını günümüzün modern dalgalarıyla birleştirdik" diyor. Saçlarıyla 60'lı yılların izlerini yansıtan Bergüzar Korel, o dönemin modası olan prenses görünümlü tütü elbisesiyle objektif karşısına geçti.

Hayatının her alanında doğal ürünler tercih ettiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Özellikle kış aylarında soğuk havanın etkisiyle kuruyan ve yıpranan saçları eski ışıltısına döndürmek için bakım yapmak çok önemli… Saç bakımında istenilen sonuçları alabilmenin yolu; temizleme, nemlendirme, maske, serum gibi adımları düzenli bir şekilde uygulamaktan geçiyor. Benim gibi doğal yağların mucizesine inanıyorsanız Pantene Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi'ni deneyebilirsiniz" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Zengin Bergüzar Korel Dalgalar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title