Haberler

Pamukoğlu: PKK'nın 5 Bin Kişilik Kadrosu İçeride Duruyor

Güncelleme:

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, son dönemde gerçekleştirilen operasyonların etkisinin az olduğunu ve PKK'nın 5 bin kişilik kadrosunun sınırlar içinde durduğunu söyledi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen Atatürk ve Milli Mücadele Konferansı'na konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta Osman Pamukoğlu, terörle mücadeleye ilişkin konuştu.

"90'LARDA YAPAMADIĞINI YAPTI"

PKK'nın en şiddetli geçen 90'lı yıllarda yapamadığını son dönemde yaptığını söyleyen Osman Pamukoğlu, "Nedir o? PKK kentlerde, yerleşim alanlarında örgütlendi. Buraları cephanelik haline getirdi" dedi.

"BUNLAR SURİYE'DEN GELDİ"

PKK'nın hiçbir zaman şehir muharebelerini becerebilecek, yapabilecek profesyonelliğe sahip olmadığını aktaran Osman Pamukoğlu, "Keskin nişancı silahı kullanacak adamları yoktur. Bunlar Suriye'den geldi. PYD' denilen Kobani bölgesindeki çatışmalardan tecrübe kazanmış adamlar. Yoksa PKK o kadar silahı bulsa bile bu kadar profesyonel adam PKK'nın elinde yok" diye konuştu.

"5 BİN KİŞİLİK KADRO İÇERİDE"

Güneydoğu'da yürütülen operasyonları işaret ederek konuşmasını sürdüren Osman Pamukoğlu, şöyle dedi:

"Birileri çıkıp bir şeyler anlatıyor. Halk anlayamıyor. Yargılamayı istediği gibi yapamıyor. Demek ki bunlar ortadan kalkıyor' diye düşünüyor. Oysaki PKK'nın 5 bin kişilik kadrosu içeride duruyor. PKK gerçek bir darbe görünce yandım Allah' diye bağırıyor. Çünkü daha fazla zayıflamayayım isteyerek bağırır. İkide bir barış kelimesini kullanıyorlar. PKK bugün bayrak, devlet, toprak peşinde olan bir Kürt hareketidir. Onun dışında her şey boştur. Kürt milliyetçiliği yapıyor. Bayrak istiyor, toprak istiyor, devlet istiyor. Bunu nereden istiyor? Türkiye Cumhuriyeti'nin topraklarından istiyor. PKK ateşkes falan demiyor. Tersine mart ve nisan ayında görüşeceğiz' diyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Osman Pamukoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500

Yorumlar (179)

yasinMobil-ANDROID:

Kendin için istediğini kardeşin için istemededikce tam iman etmiş olmayacaksın madem kardeşiz onlarında bayrağı vatanı olsun

13
53
yanıtYanıtla
Antipkk:

Olsun gitsinler kuzey ırağa burası ancak mezarları olur

yanıt20
yanıt2
lombak:

Bu pamukoğlu kendini mareşal sanıyor muhaha ha ha

13
44
yanıtYanıtla
Vbvvvvbbbbbvvhghgv:

Aldığı üstün hizmet madalyası cumhuriyet tarihinde beş kişiye verlmiltir,rutbe atlatılmış tek askerdir,sen ise cahillikte mareşal rutbesi alacak kadar cahilsin...

yanıt24
yanıt1
Sen askerde neydin:

Patates soyma mareşali mi?

yanıt3
yanıt18
....:

Zaten mareşal olacak kadar terfi ve madalyası var cahil

yanıt7
yanıt1
bakma soy adi pamukMobil-ANDROID:

bi gecede 400 tane kelle almis adam bu adam kokunu kazir firsat verin

36
7
yanıtYanıtla
bajar:

cizre ve sur unutulmadı unutulmayacak türko ya rahat yok

10
28
yanıtYanıtla
anladimmmmm:

bu şahıs son konuşmasında 500 pkkli kaldığını onlarida eski ekibimi toplayarak bir gece yok edecem demişti.yalanci siyasetçi buda...

12
25
yanıtYanıtla
Anlamamışsın:

Doksanlı yıllarda bebe oldupun her halinden belli. Dağlıca taburunda askeriydim,beraber bizimle operasyona çıkardı,Cumhuriyet tarihinde üstün hizmet madalyası olan 5 kişiden biridir..eleştirdiğin kişinin tırnağı olamazsın,senin gibiler ancak klavyede sallar...eğer osman paşa gibi insanlar olmasa şu anda başkalarının marşını söylerdin..cahil cahil konuşma kan uykusunu seyret anlarsın..hadi yallah!!!!

yanıt38
yanıt4
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title