Haberler

Palyaço Filmi

Palyaço filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Palyaço filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Hayalet avcısı olan bir grup, bekarlığa veda partisi yapmak için bulundukları eski bir hayalet kasabasından ayrılarak Las Vegas’a gider. Ekip, burada diğer arkadaşları ile buluşur. Bir motelde kalan arkadaşlar, motelde bir takım tuhaflıklar olduğunu fark eder. Bu sırada ekip, motelin bir zamanlar odada yaşayan palyaçoların ruhları tarafından terk edilmediğine dair söylentiler olduğunu öğrenir. Söylentilerin doğruluğunu araştırmaya başlayan grup, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen : Joseph Kelly

Senaryo: Joseph Kelly

Oyuncular: Martin Klebba, Ari Lehman, Tony Moran, Chalet Lizette Brannan, Julie Anne Prescott, Joseph Kelly , Donald Schell, Brandy Joseph, Eric Prochnau, Angela Joseph, Rachael Christenson, Angeline Mirenda, Elinor Price, Alyssa Leonard, Trevor Dow, Steven Vogel, Robert B. Oliver, David W. Bailey, Johnny Perotti, Brittany Joseph, Anson Days, DieTrich Thrall, Amanda Barboza, Tom Days, Wes Djao Roten, Paul Kalish, Caroll Ferguson, Ed Mckallen, Scott Courson, Alexandra Osborne

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Clown Motel: Spirits Arise

Yapımcı Firma: A Shadow in the Dark Produktions

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 01.11.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Las Vegas Yönetmen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title