Haberler

Pakistan'da Silahlı Saldırı: 13 Ölü, 17 Yaralı

Pakistan'ın Peşaver şehrinde bulunan Tarım Enstitüsü kampüsünde gerçekleştirilen saldırıda 13 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

Pakistan'ın Peşaver şehrinde bulunan Tarım Enstitüsü kampüsünde gerçekleştirilen saldırıda 13 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

Pakistan'ın Peşaver şehrinde burka giyen Taliban militanlarının bir üniversitenin kampüsüne yaptığı silahlı saldırıda 13 kişinin hayatının kaybettiği bildirildi. Ordudan yapılan açılamada, ordu ve polis kuvvetlerinin saldırıya karşılık verdiklerini ve açtıkları ateşle saldırıyı yapan militanları vurarak öldürdüğü bildirildi.

Peşaver polis şefi Tahir Khan, 3 saldırganın Tarım Enstitüsü Müdürlüğü'ne girdiğini ve 40 öğrencinin kaldığı pansiyona gittiklerini belirtti. Khan, 400 kişiye ev sahipliği yapan öğrenci pansiyonunda hafta sonu tatili dolayısıyla 120 öğrencinin kaldığını söyledi.

Görgü tanıkları, "Silah seslerini duyduğumuzda uyuyorduk, seslere uyandık. Birkaç saniye sonra herkes Taliban saldırdı diye bağırmaya başladı" dedi.

Tehrik-i Taliban grubunun saldırıyı üstlendiği bildirildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pakistan Peşaver Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title