Haberler

Özhaseki Şirinlik Olsun Diye Proje Söylenmez

Özhaseki: Şirinlik olsun diye proje söylenmez

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Millet İttifakı'nın adayı Mansur Yavaş'ın bisiklet yolu projesine tepki göstererek, "Burada 1-2 kilometre yapıp insanları caddeye indirirseniz, Allah korusun bir felaketle karşı karşıya kalırsınız. Şirinlik olsun diye proje söylenmez, laf olsun diye söylenmez" dedi.

AK Partili Mehmet Özhaseki, partisinin Kahramankazan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Özhaseki'ye burada MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Ali İhsan Arslan ve Arife Düzgün Polat eşlik etti. Açılışta toplanan kalabalığa seslenen Özhaseki, Ankara-Kahramankazan yoluna 12 adet altgeçit yapılacağını, sanayi bölgesindeki fabrikaların altyapı sorununun çözüleceğini ve Kahramankazan'a kent meydanı ve yeraltı otoparkı inşa edileceğini söyledi.

'BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR'

Köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Özhaseki, "Sonra stadyum işimiz var. Allah'ın izniyle en kısa süre içinde stadyumu da bitiririz. Niye? Bu fakir kardeşiniz stadyum nasıl yapılır bilir. Hem Ankara'da 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine 55 bin kişilik Türkiye'nin en güzel stadını, hem de Kahramankazan'ımız da bize lazım olan stadımızı en kısa süre içinde bitireceğiz" dedi. Vatandaşların halk otobüsü isteğine değinen Özhaseki, "Biz sizlerle konuştuk. Çoğunluk dedi ki, 'Sıhhiye'ye kadar gitmek istiyoruz' eyvallah. Sıhhiye'ye kadar gelin, başımızın üstünde yeriniz var" diye konuştu.

'SEN TBMM İLE BELEDİYE MECLİSİ'Nİ KARIŞTIRDIN'

Mehmet Özhaseki, Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın aklına gelen her şeyi söylediğini öne sürdü. Sonra kendisinin uyarıldığını söyleyen Özhaseki, "Sonra birileri uyarıyor. 'Ben EYT'lileri çözerim' diyor. Diyorlar ki; 'bu Meclis'in işi senin işin değil' Belediye Meclisi'nin işi değil, sen karıştırdın, TBMM'nin işi. Bazen konuşurken coşuyor, yeni gittiği mahalleye yaranmak için. 'Dindarlar hayvanlara eziyet ederler' diyor, sonradan 'kusura bakmayın yanlış oldu' diyor" diye konuştu.

'ŞİRİNLİK OLSUN DİYE PROJE SÖYLENMEZ'

Mansur Yavaş'ın, öğrencilerle bir araya geldiği programda bisiklet yolu projesinden bahsettiğini aktaran AK Partili Özhaseki, şöyle konuştu:

"Bisiklet yollarının bir altyapısının olması lazım. Şurada bisiklet yolu yaparsınız, kaç kilometre olursa olsun. Onun bittiği yerden yeniden devamı lazım. Şehrin planlarının tamamına işlenip çözülmesi lazım. Avrupa böyle yapmış. En ücra köşeden merkeze kadar güvenli bisiklet yolları yapmış. Burada 1-2 kilometre yapıp insanları caddeye indirirseniz, Allah korusun bir felaketle karşı karşıya kalırsınız. Şirinlik olsun diye proje söylenmez, laf olsun diye söylenmez. Bu bilgi ister, birikim ister, tecrübe ister. Doğrusu bunlar da çok şükür bizde var.

"

'KUMPAS İŞİNİ SİZ Mİ ELE ALDINIZ'

Mehmet Özhaseki, siyasetin dürüst adamların işi olduğunu belirtti. 2 gün önce Mansur Yavaş'ı izlediğini kaydeden Özhaseki, "Orada Mansur Bey şöyle söylüyor. 'Yakında ne bantlar çıkacak göreceksiniz' Ne bandı çıkıyor ya? Kumpas işini siz mi ele aldınız? FETÖ'cüler size el mi verdiler? Ne halt ediyorsunuz siz? Kimler hakkında bant hazırlıyorsunuz, Ne yapıyorsunuz siz? Ben bunların yalanlarına alışkınım, şerbetliyim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Mansur Yavaş Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title