Haberler

İstanbul'da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonunu Yırtıcı Köpekler Engelledi

Güncelleme:

Kağıthane'de narkotimler uyuşturucu baskını düzenledikleri evin bahçesinde saldırgan köpekler olunca eve giremedi. Veterinerler köpekleri uyuşturduktan sonra eve giren ekipler çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Kağıthane'de narkotimler, önceden belirledikleri müstakil bir eve özel harekat polislerinin de desteğiyle narkotik operasyonu düzenledi. Polis helikopterinin destek verdiği operasyonda tim, koçbaşıyla kapısını kırarak girdiği evde 'skunk' diye tabir edilen çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

HELİKOPTER DESTEKLİ BASKIN

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Kağıthane'de müstakil bir evde uyuşturucu madde depolandığı ve satıldığı bilgisine ulaştı. Fiziki ve teknik takibin ardından düğmeye basan tim, saat 13.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi Akça Sokak'taki önceden belirlenen eve özel harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda, özel harekat polislerinin uyarıların ardından açılmayan kapı koçbaşıyla kırıldı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU BULUNDU

İçeriye giren tim, evde yaptığı aramalar sonucunda şeffaf bir poşetin içerisinde 'skunk' diye tabir edilen çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Maddenin bulunmasının ardından hassas burunlu narkotik köpeği 'Ares' ile içeride bir süre arama yapıldı.

EVDEKİ SALDIRGAN KÖPEKLER UYUŞTURULDU

Operasyon sırasında bir kulübede köpeklerin olduğunu fark eden polis, içerisinde narkotik madde araması yapmak istedi. Ancak köpeklerin saldırgan olduğunun anlaşılması üzerine İBB'ye bağlı Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler kulübedeki köpekleri uyuşturarak etkisiz hale getirdi. Ardından tim kulübeye girerek aramalarını gerçekleştirdi. Aramalar esnasında özel harekat polisleri de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

VATANDAŞLARIN ÜZERİ DİDİK DİDİK ARANDI

Öte yandan, operasyon kapsamında Şişli Kuştepe'de de narko-sokak uygulaması gerçekleştirildi. Özel harekat polislerinin köşe başlarını tuttuğu uygulamada narkotimler, vatandaşların üst aramasını yaparak Genel Bilgi Taraması (GBT) gerçekleştirdi. Şüpheli araçları da durdurarak didik didik arayan polis, narkotik köpeğiyle araçlarda da bir süre arama yaptı. Operasyon sonrası ele geçirilen maddeler şubeye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Narkotik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Yücel:

Bizim Türk Polisi Gibi Hiç kimse Olamaz. Tabii Gerçek Saygın ve İnsaniyet Duygusuna Sahip Bu Operasyondaki Polisler Gibi Olan ; Helal Olsun Size. Allah Ömrünüze Ömür , Bileğinize Güç katsın Amin.

11
0
yanıtYanıtla
Co hart:

Güzelim Adana da böyle.Butun kekolar memleketi mahvetti göçmen kekolar doğurup doğurup salıyorlar Üstün e bide suriler bitmez bu çile

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınberna özen:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın tüm bunlara zenginler sebep oluyor

3
1
yanıtYanıtla
Sadece:

Hayırdır Esentepe civarı ekili yerinmi var

2
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

evet abi bu yırtıcı köpekler hep uyuşturucu kullanıyorlar, ondan uyuşturuldular

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

berna özen.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title