Haberler

(Özel Haber) Hayırsever İşadamı Motosiklet Çarpması Sonucu Ağır Yaralandı

Bursa ve memleketi Elazığ'da 24 yılda Milli Eğitim'e bağışladığı 16 okulla tanınan hayırsever işadamı Musa Coşkun, bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Bursa ve memleketi Elazığ'da 24 yılda Milli Eğitim'e bağışladığı 16 okulla tanınan hayırsever işadamı Musa Coşkun, bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çekirge Polis Merkezi'nin önünde meydana gelen kazanın ardından motosiklet sürücüsü kaçarken, ağır yaralanan 79 yaşındaki Musa Coşkun yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Edinilen bilgiye göre, dün gece torununun Özlüce'deki okulundaki mezuniyet törenine katılan Musa Coşkun, şoförü Ahmet Durak'ın kullandığı 16 KAA 26 plakalı araçla evine doğru yola çıktı. Çekirge Polis Merkezi'nin karşısındaki evine gelen Musa Coşkun, şoföründen kendisini indirmesini, yolun karşısına yürüyerek geçeceğini söyledi. Karakol tarafından karşı tarafa geçmeye çalışan 79 yaşındaki 5 çocuk babası Musa Coşkun'a, Çekirge Meydanı'ndan Stadyum Kavşağı'na doğru seyreden sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Coşkun, ağır yaralandı.

Polislerin ve vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı Coşkun, 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, olaydan sonra şehir merkezinde araştırma başlattı. Kazaya karıştığından şüphelenilen bir motosikletin sürücüsü karakola getirilirken, yapılan incelemede olaya karışan motosikletin o olmadığı anlaşıldı.

Polis ekipleri MOBESE kamerası görüntülerinden sürücüyü araştırırken, olaya tanıklık eden Musa Coşkun'un torunu ise büyük şok yaşadı. Coşkun'un torunu ve arkadaşları hemen Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitti. Yoğun bakımdaki Musa Coşkun'un tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öğretmenlikten emekli olduktan sonra kendini hayır işlerine adayan Musa Coşkun, memleketi Elazığ ve yaşadığı Bursa'da 24 senede 16 okul ve 100'ü aşkın çeşme yaptırdı. Coşkun en son Kestel'e anadolu öğretmen lisesi yaptırıyordu. Vali Harput, geçtiğimiz günlerde Coşkun'u ziyaret edip kendisinden övgüyle söz etmişti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Musa Coşkun Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title