Haberler

Galatasaray'dan Gelecek Daveti Bekliyor

Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasında babasını kaybeden 6 yaşındaki Ömer Asaf Özcan, 6 aydır Galatasaray'dan gelecek daveti bekliyor. Maden kazasının ardından 1 yıl geçmesine rağmen babasının madenci kaskı ile fotoğrafını bir türlü elinden düşürmeyen küçük Ömer, Türk Telekom Arena'ya gideceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

UÇAKTA YER OLMADIĞI İÇİN İSTANBUL'A GİTMESİ ERTELENMİŞ

Anne Fatma Özcan, 6 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın 6 aydır Galatasaray'dan gelecek daveti beklediğini söyledi. Ömer'in 6 ay önce Galatasaray tarafından Türk Telekom Arena'da maç izlemek için İstanbul'a davet edildiğini anlatan anne Fatma Özcan, "Oğlum dedesi ile birlikte Galatasaray'ın davetlisi olarak İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada program iptal edildi. Bizi telefonla arayan yetkililer, uçakta yer olmadığı için davetin ileri bir tarihte gerçekleşeceğini söyledi. Ancak o günden beri oğlum Ömer, aklına geldikçe beni Galatasaray'dan aradılar mı diye soruyor" dedi.

ÖMER, KULÜP BAŞKANI ÖZBEK'E VERECEĞİ HEDİYEYİ BİLE HAZIRLAMIŞ

Türk Telekom Arena'da Galatasaray maçını izlemenin hayalini kuran Ömer Asaf Özcan ise, Kulüp Başkanı Dursun Özbek'e ziyarette vereceği hediyeyi bile hazırladı. 6 yaşındaki Ömer Asaf, kendi ismi ve Galatasaray'ın yıldızlı armasının yazılı olduğu vazoyu evlerinin vitrininde tutuyor. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fatma Özcan Ömer Asaf Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title