Haberler

Bülent Ersoy: Başbakan'a Helal Olsun

Güncelleme:

Bülent Ersoy, Milas'a bağlı Güllük beldesindeki yollar için, "Yollarınız uçak pisti gibi maşallah. Başbakan Erdoğan'a helal olsun." dedi.

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy, Milas'a bağlı Güllük beldesinde 1 milyon 500 bin TL değerinde iki villa satın aldı. Karayoluyla gelirken karşılaştığı manzaradan övgüyle söz eden Ersoy; "Yollarınız çok güzel, uçak pisti gibi maşallah. Bu hizmetleri sunan Başbakan Erdoğan'a helal olsun" dedi.

ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜRE ZİYARETLE KARŞILIK

Milas'ın Güllük beldesinden 1 milyon 500 bin TL'ye iki lüks dubleks villa alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, beldeye gelerek ziyaretlerde bulundu. Kısa süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan şov programda sık sık Güllük'ten bahseden Bülent Ersoy, beldenin tanıtımına katkı sağladığı için Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın ve Kırdağ İnşaat sahibi işadamı Behçet Kırdağ'ın çiçekli teşekkürüne karşılık beldeyi ziyaret etti.

DİVA KOMŞU İSTEMİYOR

Bülent Ersoy, erkek arkadaşı Berk Yılmaz ile denize sıfır iki lüks dubleks villanın sözleşmesini imzaladıktan sonra; sevgilisi Yılmaz ile birlikte Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın'ı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Ersoy, CHP'li Kırçın ile sohbet ederek belde hakkında bilgi aldı.

Programında Güllük'ü tanıttığı için teşekkürlerini dile getiren Kırçın, Ersoy'a Güllük'ün sembolü Hermiyas heykelinin yer aldığı plaket hediye etti. Sohbet sırasında Büyükşehir Yasası nedeniyle Güllük Belediyesi'nin kapanacağı bilgisini alan Ersoy, konuya vakıf olmadığını belirterek yorum yapmaktan kaçındı.

"YOLLAR UÇAK PİSTİ GİBİ"

İzmir'den beldeye gelen Ersoy, Milas-Bodrum Havalimanı'nın beldeye çok yakın olmasının kendisini sevindirdiğini belirterek Belediye Başkanvekili Kırçın'a "Siz CHP'lisiniz yanlış anlamayın ama maşallah Başbakan yolları uçak pisti gibi yapmış. Başbakan'a helal olsun" dedi.

Ziyareti sırasında belediye çalışanları ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Ersoy, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Berk Yılmaz Milas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

bende neden para yokfikret_601121@hotmail.com:

ayakkabı kutusundan yolunu almışta reklamını bile yapıyor

63
31
yanıtYanıtla
Ben Ceaselcelal@kabelmail.de:

Valla ben de bir bucuk milyona villa alabilseydim, ben de helalllll olsun derdim.Hatta patika yolu bile yeterdi bana. Hem yol yapilmis, yapilacak tabii. Bu memlekette herkes calisip üretiyor. Rahmetli Özal Türkiye`ye en büyük atilimi saglamistir.O olmazsa öbürü olur, belkide iki misli daha iyi olur!

60
19
yanıtYanıtla
gulgengtserclub1@live.nl:

ya kardesim kadn yilardir calisiyor sende calis senin de olsun

yanıt0
yanıt0
Gül`eeren@gigamail.de:

Sen calismiyormusun? Senin de var mi villalarin?

yanıt0
yanıt0
dünya maliermanogur@hotmail.de:

kendini baskasiyla niye kiyasliyorsun sende calisip gücün neye yetiyorsa onu alirsin dünyada adil gelir dagilimi yok o baska keske insanlar yeterinden fazlasini istemese

yanıt0
yanıt0
Sabribmw-m3-power@hotmail.de:

bu chp zihniyeti,her taraf otoyol olsa gene begenmezler,onlari esas derdi Din ve Ezan

41
37
yanıtYanıtla
i.zeynepkhaled-re@hotmail.de:

CEKEMIYORSUNUZ DEGILMI ??? BULENT ERSOY , HAYIRLI UGURLU OLSUN . HERKES EMEGININ KARSILIGINI ALIR ... HALAT KOPMUS CEKEMEYENLER KONUSUYOR KONUSSUN ...

27
41
yanıtYanıtla
MURATmuratturk.322@hotmail.com:

ASIL sana helal olsun bülent abeyyyyy...AKP nın vedarı ıftıharı olacan bu gıdısle... O ucak pisti yollarından yalama basla cunku ankaraya epeyce bı youn var....

33
34
yanıtYanıtla
muratmuratturk.322@hotmail.com:

BULENT mı kadın... ne zaman gördünnn :))) bos bos konusma... SENIN KADINDAN ANLADIGIN BUYSA..... bu gıbılerı cok tanıyorsun demktır :) topcu ERKAN

yanıt0
yanıt0
gulgengsterclub1@live.nl:

ya be 10 yilda turkiye ne kadar ilerledi kardesin turkiyede vergimi veriyonuzda konusuyorsunuz gidin isinize be .gallahtan elinde avrupaya bakin herseye vergi oduyoruz iki kopeg 180 euro vergi .burda kimse agzin acipta birsey demiyorlar odedigimiz vergilerlerde yolar yapilliyor .sizlerdes yaranamiyor basbakanimiz korkun Ad Soyad

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title