Haberler

Özcanlar Köfte 6. Şubesini Beylikdüzü'ne Açtı

Tekirdağ Özcanlar Köfte 6.şubesini Beylikdüzü SkyPort Çarşı'da açtı.

Tekirdağ Özcanlar Köfte 6. şubesini Beylikdüzü SkyPort Çarşı'da açtı. Genel Müdür Mestan Özcan ön çalışmanın 6 ay sürdüğünü ve bu süre içinde karar verdiklerini ifade etti.

Beylikdüzü Skyport Çarşı'da açılışı yapılan Özcanlar Köfte'nin 6. şubesinin törenine Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve çok sayıda davetli katıldı.

Modern bir iç mimari ile düzenlenen iç mekanda yemekli toplantıların da yapılabileceği özel alanların yanı sıra anında köfte yenilebilecek yerde mevcut. Açılışta konuşan Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan, "Özcanlar adıyla anılan Tekirdağ Köftesi'nin ülkemizin her yerine tanıtmak istiyoruz. İstanbul'da ikinci şubemiz olan bu yer için 6 aylık bir araştırma süresi yaşadık. Beylikdüzü belediyesi ve tüm çalışanları bizlere yardımcı oldular ve kısa sürede restaurantımızı açabildik. Katılımcı tüm dostlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Konuşmanın ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'da hayırlı olsun dilekleri ile kurdelayı keserek açılışı resmileştirdiler.

04.09.2012 20: 42: 17

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mestan Özcan Beylikdüzü Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title