Haberler

Ozan Orhon'dan 'Sağlıklı Yaşamın Sırları'

Güncelleme:

Beyliküzü Kent Konseyi'ne bağlı Kadın Meclisi'ne katılan sanatçı Ozan Orhon sağlıklı yaşamın sırlarını kadınlara anlattı.

Orhon, "Yemek, yemek için yaşanmamalı, yaşamak için yemek yemeliyiz" dedi.

Kadın Meclisi'nin 1. Olağan Genel Kurulu Beylikdüzü Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Beylikdüzü Kent Konseyi'nde bağlı olarak çalışmalarına devam eden Kadın Meclisi'nin genel kurulunda sanatçı Ozan Orhon da hazır bulundu. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Kadın Konseyi'nin çok önemli bir kuruluş olduğunu ve her zaman belediye olarak desteklediklerini dile getirdi.

ORHON: SADECE EV İŞİ YAPMAKLA KİLO VERİLMEZ

Meclise katılan sanatçı Orhon ise sağlıklı yaşamanın sırları ile ilgili kadınlara bildiği yöntemleri anlattı. 137 kilodan 69 kiloya tıbbi yardım ile düştükten sonra formunu korumanının sırının spor ve sağlıklı beslenme olduğunu dile getiren Orhon, "Dürümleri, kebapları gördükçe benimde içim gidiyordu, ancak kendimi bu konuda frenleyebiliyorum. Hayatta hepimiz sanki yemek yemek için yaşıyoruz;ama aslında doğru olan, 'yaşamak için yemek yemek' tir. Sadece bununla da yetmez spor yapmalıyız. Ev işi yapmakla kilo verilmez" şeklinde konuştu.

GÜNEY: ARTIK HER ALANDA SESİMİZİ DUYURACAĞIZ

Beylikdüzü Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve Beylikdüzü Kent Konseyi Genel Sekreteri Şenol Yıldız'ın da hazır bulunduğu toplantıda Beylikdüzü Kadın Meclisi Başkanı Suna Güney çalışmalarına hız verdiklerini ve artık Beylikdüzü'nde seslerini daha fazla duyuracaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Ozan Orhon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title