Haberler

Oyuncu Yasemin Kay Allen, kendisine tecavüz etmek isteyen tacizciyi ifşa etti

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından kendisine tecavüz etmek istediğini söyleyen sapığı ifşa etti.

Birçok dizi ve projedeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Yasemin Kay Allen'e sapık dadandı. Taciz mesajları aldığını söyleyen oyuncu, sapığın fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak ifşa etti.

"TECAVÜZ ETMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Çi, 46 Yok Olan ve Merhamet gibi başarılı işlerde rol alan Yasemin Kay Allen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Şu adam bana uzun zamandır tecavüz etmek istediğiyle alakalı e-mailler atıyor, mail yoluyla taciz ediyor. Tip aşağıda. Tanıyan varsa haberiniz olsun sapıktır." dedi.

Oyuncu Yasemin Kay Allen, kendisine tecavüz etmek isteyen kişiyi ifşa etti

"BU ADAMIN TANIDIĞI KADINLARA NE YAPABİLECEĞİNDEN ENDİŞELİYİM"

Güzel oyuncu, bu kişiyi engellemesini söyleyenlere ise şu cevap verdi "Engöllö götsön" yazacaksanız yazmayın. Engelledim zaten. Her gün atıyor neredeyse, bu adamın gerçekten tanıdığı kadınlara ne yapabileceği konusunda endişeliyim ve uyarmak istedim."

Oyuncu Yasemin Kay Allen, kendisine tecavüz etmek isteyen kişiyi ifşa etti

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR?

10 Temmuz 1989 tarihinde Londra'da doğmuştur. İngiliz asıllı sinema oyuncusu Suna Yıldızoğlu'nun kızıdır. Babası İngilizdir. Üç aylıkken annesinden boşanan babası Dudley Allen Güney Afrika'da yaşamaktadır.

Yasemin Kay Allen İlkokulu Türkiye'de okudu. 2000 yılında 11 yaşında annesiyle birlikte Avusturalya'ya gitti ve oraya yerleşti. Liseyi Avustralya'da okudu. Queensland Universitesinde Sinema Televizyon bölümünü kazandı ve 2008 yılında Kozmetik şirketi L'Oreal'in Yeni Yüz yarışmasında finalist oldu. 2008 yılında annesinin peşinden Türkiye'ye geri geldi. Sonra da Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. İlk dizisi olan Elif adlı dizide başrol oynamıştır.

Oyuncu Yasemin Kay Allen, kendisine tecavüz etmek isteyen kişiyi ifşa etti

2013 yılında yazar Hande Altaylı'nın Kahperengi adlı romanından Mahinur Ergun'un senaryolaştırdığı "Merhamet" adlı dizide rol aldı. Merhamet dizisinin final yapmasıyla beraber Yasemin Allen Muhteşem Yüzyıl dizisine transfer oldu. Yasemin Allen, 2014 yılında "Şeref Meselesi" adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Kerem Bursin ile başrolleri paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Kay Allen Merhamet Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

mağdureye gel:

kendini sereserpe ifşa ederken o pozlara hedeflediğin zengin, yakışıklılar baksın derken haliyle hertür insanda bakacak, o zaman ya kendini sakınacak tahrik etmeyeceksin yada bu ağzını sulandırdığın salyalı ağızlları çekeceksin. nokta

17
21
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hayatımda bu kadın kadar ukala kendini beğenmiş birini görmedim. İşi gücü gösteriş. . . .

14
18
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Sosyal medyada zırlayacağına savcılığa şikayetçi olsana

19
4
yanıtYanıtla
Kim Suçlu:

Adam sapık bu kesin olan bir şey. Ama sapıklara özgüven verenler de suçlu değiller mi? Sosyal medya kullanmak, açık saçık dolaşmak onlara özgüven vermiyor mu?

12
9
yanıtYanıtla
Gemlik:

Oranızı buranızı sere serpe paylaşır servis edersiniz sonra iki sapık çıkıp sana bunu yapmak istiyorum dediğinde namuslu kesilirsiniz. Sizin gibilere az bile.

8
12
yanıtYanıtla
Sana ne bana ne:

Sapıklarda tıpkı senin zihniyetinde işte. . . . . . yan yattı, sere serpe yattı, karşıdan baktı, kısa giydi, şuh güldü. . . . . . . bahaneleriniz ne çok. Bi bitmediniz

yanıt7
yanıt3
KUMLUCALI UĞUR:

Bu tür ifşaları herkes yapmalı. Çünkü memlekette adalet olmadığından, şikayet etsen para cezası kesiyorlar. Oysa sadece para cezası kesmemeleri, Başka şeyleri de kesilmeli

15
2
yanıtYanıtla
MERAKLI:

Mesela ?

yanıt0
yanıt0
boşs:

kardeşim ifşa etti de ne oldu? doğru mu gerçek mi? birisi senin resmini koyup adını yazıp mail alsa ne olacak? saçma sapan konuşmayın

yanıt2
yanıt0
coni:

ingiliz vatandasi keyifi yerinde cikar gidersin ingiltereye ne olacak !

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title