Haberler

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Son olarak Show TV ekranında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan Yasemin Hadivent'in kız kardeşinden olan 4 yaşındaki yeğeni Melisa bugün hayatını kaybetti. Oyuncunun evlat acısı yaşayan kardeşi Nazenin, Instagram hesabından yürek yakan bir paylaşım yaptı.

"MELEK OLARAK GELDİN VE MELEK OLARAK GİTTİN"

Bugün hayatını kaybeden evladının fotoğrafını paylaşan acılı anne, "Gittiğin cennet bahçelerinde mutlu olacağına eminim yavrum. Emanetimi bugün kollarımda teslim etti. Sen bu dünyaya ete kemiğe bürünmüş bir melek olarak geldin ve bugün yine melek olarak ayrıldın. Bir gün kavuşacağız özlem ve hasretle o günü bekliyor olacağım" dedi.

Genç anne, peş peşe gelen taziye mesajları için de "Arayan soran herkese teşekkür ederiz ama aile olarak şuan konuşabilecek durumda değiliz. Anlayışınıza sığınıyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Haberler

500

Yorumlar (18)

Üzgün:

Allah sabır versin yüve rabbim kimseyi evladıyla sınamasın??

31
2
yanıtYanıtla
A:

AMİN

yanıt5
yanıt2
Esra soy:

Amin

yanıt0
yanıt0
Nilüfer köse:

Allah sabırlar versin annesine babasına allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşşallah

26
1
yanıtYanıtla
Ravza:

Allah sabir versin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

21
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Nurlar içinde uyusun.Allah kimseye evlat acısı göstermesin.

10
0
yanıtYanıtla
Mehmet Özdemir:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah nur içinde yatsın işallah

10
0
yanıtYanıtla
Kaptan:

Yapacak birşey yok.

1
4
yanıtYanıtla
Nur:

Cok büyük bir aci. Allah sabirlar versin. Ama bu Kadar büyük bir aci yasanirken, insanlar nasil oluyor da hemen bunu sosyal medya araciligi ile paylasiyorlar. Ben de ailemden cok Yakin birini kaybettim aylarca kendime gelemedim. Özellikle de ilk günler sanki insan sislerin icinde yasiyor, nefes alamiyor gibi oluyor. Bu dünya gözünden siliniyor duydugu acidan ötürü. Özellikle cocugunu kaybeden bir annenin acisi kesin cok derin olmali. Sasirdim bu enerjiyi nereden bulduklarina.

3
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

Allah ailesine sabir versin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title