Haberler

Oyuncu Şükran Ovalı, Yıllardır Uzun Kullandığı Saçlarını Kısacık Kestirdi

Güncelleme:

6 ay önce anne olan ve yeni bir projede yer almayan oyuncu Şükran Ovalı, uzun saçlarını çok döküldüğü için kulak hizasına kadar kestirdi.

Yıllardır uzun saçlarıyla tanıdığımız güzel oyuncu Şükran Ovalı, imajını değiştirdi. Yakın zaman önce anne olan Ovalı, saçlarını kulak hizasında kestirdi.

SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ

Kızı Mihran Ela'yı 6 ay önce dünyaya getiren Şükran Ovalı, imaj yeniledi. Saçını kısacık kestiren Ovalı, siyaha boyattı ve kâkül kestirdi. Ünlü oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Oyuncu Şükran Ovalı, Yıllardır Uzun Kullandığı Saçlarını Kısacık Kestirdi

"DÖKÜLEN SAÇLARIMA GÜLE GÜLE"

Ani bir kararla saçlarını kestiren oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Çok dökülen saçlarıma güle güle, kısa ve rahat saçlarıma merhaba" dedi. Güler yüzüne alıştığımız Ovalı, yeni saçlarının fotoğrafını somurtarak çekti. Bu nedenle Şükran Ovalı'nın kısa saçlarını çok beğenmediği düşünüldü.

Oyuncu Şükran Ovalı, Yıllardır Uzun Kullandığı Saçlarını Kısacık Kestirdi

Oyuncu Şükran Ovalı, Yıllardır Uzun Kullandığı Saçlarını Kısacık Kestirdi

Oyuncu Şükran Ovalı, Yıllardır Uzun Kullandığı Saçlarını Kısacık Kestirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500

Yorumlar (39)

rokkolos:

iyi iyi saçları önemli değil önemli olan işlevi buda kaliteli bi mal 1. sınıf beğendim

3
20
yanıtYanıtla
yazık şu zihniyete:

terbiyesiz

yanıt5
yanıt2
Dürbünlü:

Bayanların saçlarını kestirmesi ,koku sürünüp sokaga çıkması yabancılara gözükmesi caiz değildir..

11
9
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen Hocam

yanıt4
yanıt8
Muro:

Sanane ZZ Ebeni

yanıt0
yanıt3
KAKTUS:

dürbünlü sana katılıyorum.

yanıt3
yanıt0
ADNHZY:

kendi kendine cevap veren bir anti salak

yanıt1
yanıt0
ladylady:

Evlendikten sonra çok değişmeyin hanımlar. Sonra adamın aşık olup evlendiği kadın olmaktan çıkınca, adam da başkasına aşık oluyor. Evlendiğinizde neyseniz öyle kalın.

4
12
yanıtYanıtla
yildiz:

Kisa saclarin seni cok degistirdi, daha genc canli VE daha guzellllllll gorunuyorsun :O Harika. .

4
7
yanıtYanıtla
NURCAN:

şükran ovalı her haliyle güzel :)

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title