Haberler

Oyuncu Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

Güncelleme:

Dün akşam nefes kesen bir bölümle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey ele geçirdiği Alişar'ı öldürdü. Alişar karakterini oynayan Saruhan Hünel ise bu ölümle diziye veda etti.

Başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Nurettin Sönmez, Özge Törer ve Alma Terzic'in yer aldığı, yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği Kuruluş Osman, dün akşam 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde yaşananların ardından Alişar rolünü oynayan Saruhan Hünel, kadrodan ayrıldı.

"FETHETTİĞİMİZ BU TOPRAKLAR ZULÜM BİTMİŞTİR" DEYİP ÖLDÜRDÜ

Kuruluş Osman son bölümde ihanet içinde olan Alişar'ı yakalayan Osman Bey, iple bağlayarak obaya getirdi. Osman Bey Alişar'ı öldürmek üzereyken, Geyhatu'nun elçisi olan Noyan Sabutay obaya geldi. Noyan Sabutay, Alişar'ı bırakmalarını ve Osman Bey'i kendilerine teslim etmelerini istedi ve aksi halde Kayı ve diğer obaların kılıçtan geçirileceği tehdidinde bulundu. Ancak geri adım atmayan Gündüz Bey, "Biz bir ölür bin diriliriz. Lakin Osman Bey'i teslim etmeyiz" sözleriyle meydan okudu. Osman Bey ise "Zalimleri affetmek mazlumlara zulmettir" sözlerinin ardından Noyan Sabutay'ın gözleri önünde Alişar'ı öldürdü. Osman Bey'in "Fethettimiz bu topraklarda zulüm bitmiştir" sözleri de dikkat çekti.

Oyuncu Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

KURULUŞ OSMAN'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bala Hatun'la evlenen ve Şeyh Edebalı'nın desteğini alan Osman Bey gazayı başlatarak Alpleri ile birlikte harekete geçerken, Moğolların uçtaki temsilcisi Alişar Bey'i ve onunla ittifak yapan Dündar Bey'i hedefine koydu. Osman Bey, Alişar, Dündar ve Bahadır'ı Kayı Obası'na getirir. Dündar ve Alişar'ı ele geçiren Osman Bey, Moğollara karşı bir plan kurar.

Oyuncu Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saruhan Hünel Burak Özçivit Alma Terzic Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

CONI:

bu kadar sacma yalan dolu bir dizi olamaz yahu

12
29
yanıtYanıtla
KURTBEY:

BU DİZİ ÇOK KALİTESİZ , ARTIK İZLEMİYORUM, , , SAHNELER VE KONUŞMALAR ÇOK YAPMACIK . . . AMATÖR ÇEVİRİLİYOR. BİRDE DİRİLİŞ ERTUĞRUL İZLEYİN ESKİ BÖLÜMLERİNİ , ARADAKİ FARKI GÖRECEKSİNİZ. . .

27
4
yanıtYanıtla
Haklısınız:

Ertuğrulu seyrediyordum fakat Burak Özçivit yüzünden diziden soğudum. Çok yapmacık artık seyretmiyorum.

yanıt1
yanıt1
Mustafa Akçin:

Kesinlikle Eğtuğrul kalitesinde değil,Osman 23 nisanda şiir okuyan çocuklar gibi...

16
4
yanıtYanıtla
Mustafa:

Turgut ne zaman diziye katılacak

12
4
yanıtYanıtla
Yapımcı:

Ne zaman katılsın istersin

yanıt0
yanıt0
YAPIMCI ASİSTANI:

MUSTAFA BEY SİZİN İLE ÖZEL OLARAK BU KONUYU GÖRÜŞMEK İSTERİZ.

yanıt0
yanıt0
Muazzez Yilmaz:

Burak rolünü iyi yapamıyor çok yapmacık konuşuyor sanki ilk defa filim dizide oynuyor gibi konuşmasını ciddi düzeltmesi gerek diğer diziyle kaliteli farkı çok var

12
4
yanıtYanıtla
Hüseyin kâmiloğlu:

Bence çok doğru filme yakışmış ama rolünü hakkını vermiyor çok yapmacık

yanıt6
yanıt1
İzmitli:

Diriliş Ertuğrul kalitesinde değil.Heleki Osman çok yapmacık gerçekliğinden uzak.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title