Haberler

Oyuncu Pamir Pekin, Alkol Kurbanı Oldu! Polisler Bile Hayrete Düştü

Güncelleme:

"İlişki Durumu Karışık"ta oynayan Pamir Pekin, alkollü araç kullanmaktan 25 gün hapis cezası aldı. 2.86 promil alkollü çıkan oyuncu "Sonuca polisler bile şaşırdı" dedi.

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Beşiktaş Caddesi üzerinde aracı ile seyir halindeyken trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan Alkol muayenesinde 2.86 promil alkollü olduğu belirtilen Pekin hakkında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

"SONUCA POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI"

Pekin, ifadesinde şunları söyledi: "Suçlamayı kabul ediyorum. Fakat alkol oranım çok yüksek çıktı. Bu duruma polisler bile şaşırdı. Küçük bir rakı şişesini arkadaşlarla içtik. Bu kadar alkollü olduğumu tahmin etmiyordum. Suç kastım yok." İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Pekin hakkında, 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu gerekçesiyle 'Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

25 GÜN HAPİS CEZASINA MAHKUM OLDU

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, oyuncu suçlamayı kabul ederek pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, suçun kanıtlandığına karar vererek Pekin'i 55 gün hapis cezasına çarptırdı. İyi hali ve sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak ceza indirildi ve 25 gün hapis cezasına çevrildi. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Oyuncu, aynı suçu beş yıl boyunca bir daha işlemezse sicilinden silinecek.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pamir Pekin İstanbul Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (6)

batmaneMobil-ANDROID:

bu pamir tam bi fırlama her ayak var bunda

18
24
yanıtYanıtla
Su:

Simarttiniz bunları kendilerini fasulye gibi nimetten saydılar

17
17
yanıtYanıtla
bir kadın:

cok yakısıklısın

19
13
yanıtYanıtla
kralMobil-ANDROID:

o nasil haber yaaa geri vites yaptiniz 2 dakka once hapisteydi haberi okudum son anda kurtuldu

5
18
yanıtYanıtla
simge sa:

Asık oldum ben

11
6
yanıtYanıtla
ökkeşMobil-ANDROID:

ulan şu zıkkımı içiyorsunuz..arabaya niye biniyorsunuz..hiçmi akıllanmayacksınız

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title